Całkiem atrakcyjna EP-ka, bardzo lubię te rockowe mixy. Your Honesty jakoś mnie nie powala, uważam, że pierwsza lepsza piosenka z BS jest o wiele lepsza.
Okładkę kocham, to chyba jedna z jej najlepszych. Reklamę GAP też oczywiście uwielbiam oglądać. A to dzięki tym dwóm kosmitom (?) - intrygują mnie.
REMIXED & REVISITED (EP)
Moderatorzy: wodny, sintezi, Ochroniarze
REMIXED & REVISITED (EP)
Ja bardzo lubię rockową wersję "Love profusion", stokroć lepszą niż oryginał
pozostale remiksy, ze wskazaniem na "American Life" i " Nothing fails", rownież. Dośc udane wydawnictwo jak na jedną z tych zapchajdziur, które wydaje się celem zapelnienia kieszeni
Jedynie "Your honesty" cienizna, a do reszty pasuje jak pięść do nosa, więc finisz dość rozczarowujący.
Ale rozczarowalam się też wlasną "spostrzegawczością"- w jakiś rok po nabyciu tej płyty, zauważyłam, że na jej grzbiecie, w miejscu pod płytą, znajduje się "przeslanie"- "when I get lost in space".
Lepiej pozno, niz pozniej.
pozostale remiksy, ze wskazaniem na "American Life" i " Nothing fails", rownież. Dośc udane wydawnictwo jak na jedną z tych zapchajdziur, które wydaje się celem zapelnienia kieszeni
Jedynie "Your honesty" cienizna, a do reszty pasuje jak pięść do nosa, więc finisz dość rozczarowujący. Ale rozczarowalam się też wlasną "spostrzegawczością"- w jakiś rok po nabyciu tej płyty, zauważyłam, że na jej grzbiecie, w miejscu pod płytą, znajduje się "przeslanie"- "when I get lost in space".
Lepiej pozno, niz pozniej.
RottenVirgin- Honorowy Tłumacz
REMIXED & REVISITED (EP)
uwielbiam hip-hopowy dotyk Missy Elliott w "Into The Groove" - zabawnie i zgrabnie (moje 1wsze otwarcie na ten gatunek muzyki)
----
...fascynują mnie dziwadła "ufoludki" na okładce...i to spojrzenie Madonny - surrealistyczny wygłup a to lubię, dziwny zapychacz / "przedłużenie", nowe wytłumaczenie ery AL...
----
...fascynują mnie dziwadła "ufoludki" na okładce...i to spojrzenie Madonny - surrealistyczny wygłup a to lubię, dziwny zapychacz / "przedłużenie", nowe wytłumaczenie ery AL...

http://blameitonmadonna.blogspot.com/

psychari- Ochroniarz
Re: Remixed & Revisited
Kamyczek napisał(a):To był czas kiedy na singlu wyszło "Nothing Fails". Polskie stacje radiowe go nie grały. Nie zawodna była tylko radiowa Trójka, która puszczała remiks Nevinsa.
Otóż to !! Gdyby nie Trójka to pewnie kompletnie nie kojarzyłabym piosenki - (2003: Madonnę lubimy bardzo - ale tylko singlowo, ponieważ nadal słuchamy deftonesów, glassjawów )
Wraz z odkryciem kompletnej Madonny odkrywam to wydawnictwo ... przy american life odżywa soulfly
( powinien raczej limp bizkit
) Nie trawię jedynie Nobody Knows Me- ( kupa, kupą pozostanie
... rituję się tylko nad wersją koncertową
)Okładka traktuję jako przykład Starczego lenistwa

Generalnie jednak życzyłabym sobie i innym tylko takich zapchajdziur

dziangabanga- Ochroniarz
Re: REMIXED & REVISITED (EP)
Bardzo fajne wydawnictwo, których w dorobku Starej bardzo brakuje jak już wspomniał Kamyczek,
a przecież znalazłoby się sporo perełek, które można by wydać właśnie w postaci takich EP-ek,
chociażby odrzuty z ROL'a.Tylko nie rozumiem co tu robi "Your Honesty" zamiast tego mogli dać remiks "Hollywood"
np. mój ulubiony - Aviddiva Remix.A "Love Profusion" na rockowo rzeczywiście świetne, mogłaby grać ten numer na koncertach właśnie w tej wersji, wydaje mi się żeby się sprawdził.
a przecież znalazłoby się sporo perełek, które można by wydać właśnie w postaci takich EP-ek,
chociażby odrzuty z ROL'a.Tylko nie rozumiem co tu robi "Your Honesty" zamiast tego mogli dać remiks "Hollywood"
np. mój ulubiony - Aviddiva Remix.A "Love Profusion" na rockowo rzeczywiście świetne, mogłaby grać ten numer na koncertach właśnie w tej wersji, wydaje mi się żeby się sprawdził.
[b][size=120][font=Garamond][color=black][font=Garamond][color=black][color=black]
[/color][/color][/font][/color][/font][/size][/b]
[/color][/color][/font][/color][/font][/size][/b]

Scatterheart7- Burning Up
REMIXED & REVISITED (EP)
Ja napiszę krótko wszystki piosenki przesłuchałem niedawno i jestem pod wrażeniem remixy super lepszych nie słyszałem od dawna
Myslałem ze bedzie to cos w stylu Celebration Felguk love remix.
Mad
spiewajaca caly czas Celebration,Celebration,Celebration i tak caly czas mnie nie bawi. Bardzo lubie Nothing Fails gdyby nie brak chóru to bylo by lepsze niz oryginał a co do YH to odrazu słychac z jakiej płyty jest odpadkiem ale lubie go czasami posłuchac. według mnie najgorszą piosenka jest Into the hollywood groove takie nijakie.
Oceniam płytke na 4/5 pkt.
PS. niedługo 30 lecie pracy Madiny moze wyda R&RV2
Myslałem ze bedzie to cos w stylu Celebration Felguk love remix.
Mad
spiewajaca caly czas Celebration,Celebration,Celebration i tak caly czas mnie nie bawi. Bardzo lubie Nothing Fails gdyby nie brak chóru to bylo by lepsze niz oryginał a co do YH to odrazu słychac z jakiej płyty jest odpadkiem ale lubie go czasami posłuchac. według mnie najgorszą piosenka jest Into the hollywood groove takie nijakie. Oceniam płytke na 4/5 pkt.
PS. niedługo 30 lecie pracy Madiny moze wyda R&RV2

Miles_away- Burning Up
REMIXED & REVISITED (EP)
Miles_away napisał(a):PS. niedługo 30 lecie pracy Madiny moze wyda R&RV2
A co ma wspólnego 30 lecie pracy artystycznej Madonny z EPką z remiksami jej utworów, mamy już Celebration na parę lat się teraz kompilacyjne Madonna uspokoi

Bad Boy- Express Yourself
REMIXED & REVISITED (EP)
Bad Boy napisał(a):Miles_away napisał(a):PS. niedługo 30 lecie pracy Madiny moze wyda R&RV2
A co ma wspólnego 30 lecie pracy artystycznej Madonny z EPką z remiksami jej utworów, mamy już Celebration na parę lat się teraz kompilacyjne Madonna uspokoi
Na wczesniejszej stronie pisze ze Mad podobno wydala R&R zamiast boxu z okazji 20 lecia pracu to moze jak bedzie 30 lecie to wyda znowu cos takiego no bo dopiero bylo GHV3 wiec nie moze dac skladanki z okazji 30 lecia

Miles_away- Burning Up
• Strona 2 z 2 • 1, 2