GHV2: Greatest Hits Volume 2

Albumy, single, wydania DVD, książki. Dział dla poszukiwaczy skarbów

Moderatorzy: wodny, sintezi, Ochroniarze

Postprzez Monster » 03 lip 2010, 20:55

Przed chwilą nie wiem co mi się stało i przesłuchałem "Grejts hits woljum tu" (nie widziałem żeby ktoś w tym temacie o tym pisał) zauważyłem na jakże zielonym oku Madonny (od kiedy ona ma taki kolor oczu, a właściwie oka ^_^ ) i zobaczyłem tam mały napis "GHV2". Bardzo się zdziwiłem bo gdy przedtem oglądałem tą okładkę 1000000 nic nie zauważyłem. Uwielbiam takie małe niespodzianki których "przeciętni" odbiorcy nie zauważą, a starzy wyjadacze tak :yay: .
Monster
Burning Up

Postprzez Scatterheart7 » 06 lip 2010, 00:51

Beznadziejna składanka, brak nowych utworów to skandal :evil: , mogła dać jakiś odrzut z jakiegoś albumu na odczepnego albo coś, chociażby "Gone Gone Gone" albo "Revenge" z sesji do "Ray Of Light", w dodatku okrojone wersje utworów :evil: - na szczęście nie wszystkich. Zwykła strata kasy, jedynie książeczka jest całkiem fajna.
Mogła się choć trochę postarać.... Po prostu dała...ciała i tyle
[b][size=120][font=Garamond][color=black][font=Garamond][color=black][color=black]
[/color][/color][/font][/color][/font][/size][/b]
Scatterheart7
Burning Up

Postprzez RottenVirgin » 06 lip 2010, 10:22

A pewnie, graficy napracowali się przy tej płycie najbardziej ( na szczęście z pozytywnym skutkiem). Utwory zmasakrowane tam, gdzie nie trzeba ( np. okrojona "Erotica"), to znów niepotrzebnie zaserwowane w pełnych wersjach. Odwieczne pytanie: czy "Substitute for love" i "What it feels like for a girl" to takie znów wielkie przeboje? Razi brak "You'll see" i "You must love me", za "American Pie" też płakali. No ale, że dopiero co skonczyla się trasa, trzeba było napełniać kieszenie, nad nową składanką nie było czasu się rozczulać. Zgodnie z przewidywaniami,lud i tak to łyknął ( w tym ja :P ), coś mi się obiło o uszy, że w niezawodnym okresie przedświątecznym roku 2001, była to jedna z najlepiej schodzących płyt. Baa!
Obrazek
RottenVirgin
Honorowy Tłumacz

Postprzez Miles_away » 06 lip 2010, 14:51

Ja pisał długo nie będę :D
Wszystkie piosenki mi sie podobają no moze oprócz Music nie przepadam za tym utworem :lol:
Ale jak Madi mogła nie napisac nic nowego? skandal normalnie no ale sie nie dziwie bo na kazdym GH piosenki to zapowiedz jak bedzie wygladał jej nastepny album a Music i American Life to podobne albumy no ale mogła dac odrzuta. No to czs na najgosze okładka zdjęcie fajne ale ten napis to już nie to wyglada jak jakaś naklejka z ceną czy cos a napisy na tyle tej płyty jeszcze gorsze!
moja ocena 6/10
Obrazek
Miles_away
Burning Up

Postprzez RottenVirgin » 06 lip 2010, 17:35

Owe napisy ( czy raczej napis) z tyłu to imię Starej w którymś z japońskich alfabetów. Wiem, że jeden zwie się hiragana, drugi katakana... jeden z nich służy do zapisu nazw własnych i imion obcego pochodzenia ( jak "Madonna" właśnie). Kto bardziej zaznajomiony z tematem, niech rozwinie myśl / lub sprostuje:-)
Obrazek
RottenVirgin
Honorowy Tłumacz

Dodaj do: Wypowiedz dla Wykop  Wypowiedz dla Facebook  Wypowiedz dla Wyczaj.to  Wypowiedz dla Gwar  Wypowiedz dla Delicious  Wypowiedz dla Digg  Wypowiedz dla Furl  Wypowiedz dla Google  Wypowiedz dla Magnolia  Wypowiedz dla Reddit  Wypowiedz dla Simpy  Wypowiedz dla Slashdot  Wypowiedz dla Technorati  Wypowiedz dla YahooMyWeb

Poprzednia strona

Powrót do Kącik wydawniczy