Sticky & Sweet Tour CD+DVD/CD+Blu-Ray
Moderatorzy: wodny, sintezi, Maroon, Ochroniarze
Re: Sticky & Sweet Tour CD+DVD/CD+Blu-Ray
1000MHz napisał(a):Szkoda, że nie zrobi tak jak Kylie przy Showgirl - 2 CD i sprawa rozwiązana. A DVD może być wydane osobno.
bo takie wydawnictwo 2cd osobno sprzedało by się słabiutko.
tylko najwięksi fani kupiliby to coś, reszta woli dvd gdzie oprócz dźwięku jest jeszcze obraz!
oprócz tego to wydawnictwo kładzie nacisk głównie na dvd, cd to taki dodatek aby niezdecydowanych zachęcić do kupna
taka promocja wydawnicza
hayyah napisał(a):Po ponad roku od zakończenia trasy z 2008, to jest szybko?
gdyby nie składanka celebration dvd wyszło by wcześniej
nie ma co wydawać 2 różnych rzeczy w krótkim dostępnie czasowym

mike- Future Lover
wg francuskich reklam wersja Blu Ray wyjdzie także z CD (wcześniej Warner informował, że CD ukaże się tylko w zestawie z DVD)

Harry- Marnotrawca Pieniędzy
Istnieją nadzieja na CD i Blu Ray 

- Sweet
- Beautiful Stranger
Oficjalna informacja prasowa Warner Music dotycząca szczegółów wydania Sticky & Sweet Tour na DVD i Blu-ray z dnia 28 lutego okazała się niekompletna. Pisaliśmy, że do wydania Blu-ray nie zostanie dołączona płyta CD audio tak jak do wersji DVD. Jednak według opublikowanych reklam francuskiego oddziału Warner Music, płyta ze ścieżką dźwiękową zostanie dołączona zarówno do wydania DVD jak i Blu-ray.
www.madmadness.pl
No to jestem w 7 niebie, chciałem mieć CD (będę miał), chciałem mieć zapis na Blu-Ray (będę miał)

- Sweet
- Beautiful Stranger
Może to taki detalik ale na wikipedi zmienili nazwę tego wydawnictwa z "Sticky & Sweet" na "Sticky & Sweet Tour" i do oryginalnej okładki dodali właśnie "Tour"

I wydaje mi się, że tak dokładnie wygląda okładka bo na tej francuskiej reklamie którą dodał Harry można dostrzec to "Tour". Tyle się rozpisałem o głupie "Tour"

I wydaje mi się, że tak dokładnie wygląda okładka bo na tej francuskiej reklamie którą dodał Harry można dostrzec to "Tour". Tyle się rozpisałem o głupie "Tour"

- Sweet
- Beautiful Stranger
hmm... no gdyby s&s wydawało live nation to pewnie by się zbiegły, bo Warner ostatnio taka chamówę robi że to koniec świata. Wiadomo kupię, bo kocham te C -A - N- D- Y (si ej en dżu łaj)
Ciekawym zaskoczeniem byłoby wydanie dvd z Re-Invention - to byłby szał dupy
hmm... no gdyby s&s wydawało live nation to pewnie by się zbiegły, bo Warner ostatnio taka chamówę robi że to koniec świata. Wiadomo kupię, bo kocham te C -A - N- D- Y (si ej en dżu łaj)
Ciekawym zaskoczeniem byłoby wydanie dvd z Re-Invention - to byłby szał dupy

Skins, serie 1 i 2 

paluszek0- Express Yourself
mike napisał(a):hayyah napisał(a):Po ponad roku od zakończenia trasy z 2008, to jest szybko?
Nie zarzucam Madonnie tego, że wydaje S&S po kilkunastu miesiącach od zakończenia pierwszej części trasy, tylko zwracam uwagę na to, że Tomaszek napisał, iż jest to szybko

paluszek0 napisał(a):gdyby s&s wydawało live nation to pewnie by się zbiegły, bo Warner ostatnio taka chamówę robi że to koniec świata
Tak jak już mike wspomniał, Warner postępuje rozsądnie. Gdyby wypuścił dwa wydawnictwa w krótkim okresie czasu to ludzie kupiliby albo jedno, albo drugie. Dlatego jest duży odstęp, żeby nie było wybierania.
You can call me a sinner
You can call me a saint
Celebrate me for who I am
Dislike me for what I ain't

You can call me a saint
Celebrate me for who I am
Dislike me for what I ain't

hayyah- Lucky Star
Re: Sticky & Sweet Tour CD+DVD/CD+Blu-Ray
Premiera niby 26 marca na stronach sklepów internetowych, a wysyłka około 2 kwietnia, czyli przesunięto jednak premierę... Niech już w końcu to wyda. Żal wersji bez Britney i Justina, no ale... Okaleczą DVD, jeśli zabraknie pełnego Intro. Tracklista CD była przewidywalna i to bardzo (Vogue, She' s Not Me, Give It To Me...). Cena jak na razie jest spoko 66 zł za CD/DVD, gdzie za TCT płaciłem 75. Chyba jednak coś tu nie gra.
http://nk.pl/profile/13146006

adeQ- Like a Virgin
okładka edycji Blu-Ray (BD521139 - 075993998412):

Blame It On Madonna: http://blameitonmadonna.blogspot.com/

psychari- Ochroniarz
Ta okładka to po prostu syf i malaria. Pan Mózgopralka zrobiłby coś lepszego. Jak widzę takie okładki to zastanawiam się czy artyści nie mają oczu czy co. Jakbym wydawał swój koncert na DVD czy innym nośniku i ktoś by mi powiedział, że to ma być okładka to chyba pierdnąłbym ze śmiechu zabijając od razu tym jakże toksycznym smrodem grafików utalentowanych inaczej. Ble.
Co do wydawnictwa - może tata mi kiedyś kupi.

Co do wydawnictwa - może tata mi kiedyś kupi.

Pisanki 2010 by wodny:

Rajski Ptak, Prosiaczek, Kotek, Zajączek, Miś

Rajski Ptak, Prosiaczek, Kotek, Zajączek, Miś
- wodny
- Ochroniarz