Sticky & Sweet Tour CD+DVD/CD+Blu-Ray

Trasa koncertowa w 2008 i 2009 promująca album "Hard Candy"

Moderatorzy: Maroon, wodny, sintezi, Ochroniarze

Re: Sticky & Sweet Tour DVD

Postprzez hitman0208 » 18 lut 2010, 22:15

Harry napisał(a):Ale macie rację - poczekajmy na oficjalne potwierdzenie przez WIKIPEDIĘ :rolleyes:

:buahaha: :buahaha: :buahaha:

Moim zdaniem - jeżeli ta tracklista okazała by się prawdą - jest taka jakaś niedopracowana... Brakuje mi Into the groove (ale tak jak mówi Harry mogą to zostawić na EP-kę- nawet fajnie by było), DAD i Miles Away... Mogli by coś z tego wcisnąć zamiast przemaglowanych na wskroś Music czy La Isla Bonita :chytry:
Ostatnio edytowano 18 lut 2010, 22:18 przez hitman0208, łącznie edytowano 1 raz
hitman0208
Express Yourself

Sticky & Sweet Tour DVD

Postprzez Tomciomaj_18 » 18 lut 2010, 22:17

Osobiście najbardziej boli mnie brak ''Into the Groove'', ''Don't cry for me Argentina'' i ''Rain/Here comes the rain again''. Ogólnie ta tracklista dziwna jakaś. Jedyna co na prawdę dobre to to, że cała sekcja ''P.I.M.P'' została umieszczona :D
Obrazek
Tomciomaj_18
Gambler

Sticky & Sweet Tour DVD

Postprzez Adamek » 18 lut 2010, 23:46

Mi brakuje DAD, 4 Minutes, Rain, Miles Away... :( Spanish Lesson bym wywalił
Adamek
Don't Stop

Sticky & Sweet Tour DVD

Postprzez raptus » 19 lut 2010, 00:57

moja święta trójca (Vogue,Bonita,LAP :heart: ) się dostała więc nie narzekam :P no i wiedziałem że da jedną gitarową,więc modliłem się żeby to było HN a nie ROL albo hung up...także kolejny powód do radości :yay: Music może oklepane ale ten remix jest świetny(jak zresztą wszystkie wersje na innych trasach)...no i Bonita nie jest oklepana bo na żadnej płycie LIVe jej nie ma,a ta cygańska wersja przebija oryginał...wywalił bym tylko Spanish Lesson i dał Hartbeata (see my buddy get down :devil: )
przekreślanie całego wydawnictwa przez niektórych,z powodu braku raptem jednego kawałka jest trochę żałosne(możne petycje napiszcie czy coś,przecież właśnie życie się wam zawaliło :rolleyes: )
raptus
Lucky Star

Re: Sticky & Sweet Tour DVD

Postprzez hitman0208 » 19 lut 2010, 11:06

raptus napisał(a):przekreślanie całego wydawnictwa przez niektórych,z powodu braku raptem jednego kawałka jest trochę żałosne(możne petycje napiszcie czy coś,przecież właśnie życie się wam zawaliło :rolleyes: )

Ale przecież nikt nie przekreślił tego wydawnictwa, a już na pewno nie z powodu jednego kawałka.... :zdegustowany: Chyba każdy może sobie troszeczkę ponarzekać i wypowiedzieć się czego mu brakuje w DVD....
hitman0208
Express Yourself

Postprzez szymon » 19 lut 2010, 14:07

Czytając te wszystkie posty nie za bardzo wiem o co chodzi. Czyż Harry nie opublikował tracklisty dotyczącej płyty CD dołączonej do DVD? Bo po niektórych wypowiedziach zacząłem myśleć, że koncert został edytowany do tych 13 kawałków. Jednak cały czas sądzę w swej naiwności (?), że na DVD znajdziemy wszystkie 24 numery. Co do CD; jeżeli tracklista okaże się potwierdzona, to oczywiście brakuje Into The Groove, Miles Away i Die Another Day [rmx] (była to tylko interluda, ale przecież na CD Confessions mamy aż dwa przerywniki, a samo Sorry w dwojakiej wersji).
Obrazek
szymon
Express Yourself

Re: Sticky & Sweet Tour CD+DVD/CD+Blu-Ray

Postprzez sferis » 19 lut 2010, 14:11

szymon napisał(a):Czytając te wszystkie posty nie za bardzo wiem o co chodzi. Czyż Harry nie opublikował tracklisty dotyczącej płyty CD dołączonej do DVD? Bo po niektórych wypowiedziach zacząłem myśleć, że koncert został edytowany do tych 13 kawałków. Jednak cały czas sądzę w swej naiwności (?), że na DVD znajdziemy wszystkie 24 numery. Co do CD; jeżeli tracklista okaże się potwierdzona, to oczywiście brakuje Into The Groove, Miles Away i Die Another Day [rmx] (była to tylko interluda, ale przecież na CD Confessions mamy aż dwa przerywniki, a samo Sorry w dwojakiej wersji).

Oczywiście, że na DVD będzie cały koncert (nawet z Requestem). Harry podał tracklistę płyty audio dołączonej jako bonus do DVD lub Blu-Ray. Wydawnictwo S&S ukażę się w wersjach DVD+CD oraz Blu-Ray+CD
sferis
Manager

Re: Sticky & Sweet Tour CD+DVD/CD+Blu-Ray

Postprzez Tomaszek » 20 lut 2010, 17:54

Mam pytanko,
Co to jest to "request"? O.o

Szukałem na wikipedii, i znalazłem tylko coś takiego:

Utwory, które można było usłyszeć w części "request":
"Express Yourself" - 22 razy
"Like a Virgin" - 13 razy
"Dress You Up" - 7 razy
"Holiday" - 4 razy
"Sorry" - 4 razy
"Material Girl" - 2 razy
"Open Your Heart" - 2 razy
"I Love New York" - 2 razy
"Everybody" - 1 raz
"Burning Up" - 1 raz
"Lucky Star" - 1 raz
"Secret" - 1 raz
"Beautiful Stranger" 1 raz
"American Life" - 1 raz

No tak, ale słyszeliście "Express Yourself" 22 razy? :lol:
Proszę, oświećcie mnie O.o
Madonna napisał(a):Heloł Poland!!!
;D
Obrazek
:fala: :fala: :fala: :fala:
Tomaszek
Express Yourself

Postprzez Prince » 20 lut 2010, 18:01

Request to część w koncertu, w której stara śpiewa piosenki, których domagają się fani. Np. Express Yourself było zaśpiewane na 22 koncertach.
Obrazek
Prince
Burning Up

Postprzez dida38 » 20 lut 2010, 19:57

Ja jeszcze dodam, że miało to miejsce tuż przed wykonaniem tragicznej rockowej wersji Hung Up :lol:
Najsłynniejszy chyba request miał miejsce w Rzymie, gdy Stara dedykowała papieżowi Like a Virgin...
dida38
Burning Up

Dodaj do: Wypowiedz dla Wykop  Wypowiedz dla Facebook  Wypowiedz dla Wyczaj.to  Wypowiedz dla Gwar  Wypowiedz dla Delicious  Wypowiedz dla Digg  Wypowiedz dla Furl  Wypowiedz dla Google  Wypowiedz dla Magnolia  Wypowiedz dla Reddit  Wypowiedz dla Simpy  Wypowiedz dla Slashdot  Wypowiedz dla Technorati  Wypowiedz dla YahooMyWeb

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Sticky & Sweet Tour