Sugestie/Ocena

Opinie, uwagi i pytania użytkowników, informacje od administracji

Moderator: Ochroniarze

Sugestie/Ocena

Postprzez sintezi » 06 gru 2009, 00:00

ZAPRASZAMY DO SUGESTERA ==> http://madonna.sugester.pl/

Masz jakąś sugestie, pomysł związany z forum? Podziel się nim z nami! :-)

W tym temacie, będzie można także dokonać oceny forum w całości, bądź poszczególnych elementów.

Zachęcam do wypowiadania się i podpowiadania nowych pomysłów, żeby każdy mógł w jakiś sposób wpłynąć na wygląd forum. :-)
sintezi
Ochroniarz

Sugestie/Ocena

Postprzez Prince » 06 gru 2009, 13:30

Logo mi się nie podoba :<
Obrazek
Prince
Burning Up

Sugestie/Ocena

Postprzez sintezi » 06 gru 2009, 15:11

A mi wręcz odwrotnie. Chciałam pochwalić twórce nowego logo, bo bardzo mi się podoba. :D
Motyw farby jest świetny. I Madonna z ery Ray Of Light! :heart:

Chociaż jest jedna malutka uwaga. Nie można było użyć jakiejś ciekawszej czcionki do napisania adresu strony?
sintezi
Ochroniarz

Sugestie/Ocena

Postprzez Harry » 06 gru 2009, 15:24

mnie też się baner nie podoba :< a to ze względu na napis "CELEBRATION" ;/ Juz niedobrze się robi od tego Celebration, które jest WSZĘDZIE. Czasami jak otwieram lodówkę i wyjmuję margarynę DELMA, boję się, że na opakowaniu zobaczę CELEBRATION*DELMA |-(
Harry
Marnotrawca Pieniędzy

Re: Sugestie/Ocena

Postprzez sferis » 06 gru 2009, 15:30

Harry napisał(a):mnie też się baner nie podoba :< a to ze względu na napis "CELEBRATION" ;/ Juz niedobrze się robi od tego Celebration, które jest WSZĘDZIE. Czasami jak otwieram lodówkę i wyjmuję margarynę DELMA, boję się, że na opakowaniu zobaczę CELEBRATION*DELMA |-(

Za niedługo zostanie wydana poprawiona seria banerów i już nie będzie tego napisu :)
sferis
Manager

Sugestie/Ocena

Postprzez Kamyczek » 06 gru 2009, 20:31

Banner jest słaby - kolorystyka tragiczna. No i koncept dość ubogi. Do natychmiastowej wymiany! Napis "Celebration" pasuje tu jak pięść do oka :zdegustowany:
Kamyczek
Don't Stop

Sugestie/Ocena

Postprzez sferis » 08 gru 2009, 00:23

Według obietnic, każdy styl ma teraz własne logo nawiązujące do danej ery z kariery Madonny. Dziękujemy proiosowi! :)
sferis
Manager

Sugestie/Ocena

Postprzez Kamyczek » 08 gru 2009, 07:28

Nie podoba mi się, ale oczywiście tego nie powiem ( :lol: ) bo zaraz usłyszę: "to stwórz lepszy" :rolleyes: No cóż - nie zajmuję się taką działalnością..

Kiczowatość pomysłów Mikołaja, sprawdziłaby się być może wtedy, gdyby styl całego forum nie był taki urzędowy, a tak, jak dla mnie gryzie się to wszystko i myślę, że to najsłabsze bannery jakie mieliśmy :kwas: No ale nie ja tu jestem pedałem, więc nie wiem co jest piękne i brzydkie :orany:

PS. No i nie koniecznie kojarzy mi się to z erą "Celebration". Gdyby nie czcionka nie wpadłbym na to... No ale, to tylko banner :opalam_sie:
Kamyczek
Don't Stop

Postprzez sintezi » 08 gru 2009, 21:19

Bannery czy jak to się tam zwie bardzo ładne. :) Pro dałeś czadu! :lol: :thumbsup: :clapping:

Jedynie doczepie się do bannera Music. Nie wiem czy kto kwestia zbyt dużej ilości żółtego, czy bannera, ale jakieś takie odpychające to jest. Żółty styl i banner... Trochę za dużo tej żółci. O.o Żółtaczki można dostać!!! :scared:

Po marudzę jeszcze trochę... :P Osobiście mi się każdy banner podoba, nie lepiej by było jak by one się co jakiś czas zmieniały i były w jednym stylu?
sintezi
Ochroniarz

Postprzez zakrzewski » 08 gru 2009, 22:18

sintezi napisał(a):Po marudzę jeszcze trochę... :P Osobiście mi się każdy banner podoba, nie lepiej by było jak by one się co jakiś czas zmieniały i były w jednym stylu?

Myślę, że jednak większości podobają się tylko wybrane bannery, więc każdy może sobie ustawić ten najlepszy dla siebie. W innym wypadku zacznie się marudzenie: o Booooże, teraz przez miesiąc będę miał ten głupi banner z Music.... etc. etc.
zakrzewski
Deeper and Deeper

Dodaj do: Wypowiedz dla Wykop  Wypowiedz dla Facebook  Wypowiedz dla Wyczaj.to  Wypowiedz dla Gwar  Wypowiedz dla Delicious  Wypowiedz dla Digg  Wypowiedz dla Furl  Wypowiedz dla Google  Wypowiedz dla Magnolia  Wypowiedz dla Reddit  Wypowiedz dla Simpy  Wypowiedz dla Slashdot  Wypowiedz dla Technorati  Wypowiedz dla YahooMyWeb

Następna strona

Powrót do MadMadness – wszystko na temat serwisu