Wprowadzenie jakiegoś minimum znaków do postów jak i komentarzy. Szlag mnie po prostu trafia, gdy widzę wypowiedź typu "ale super, nie mogę się doczekać"
Zgadzam się !
*Mi się strasznie logo (napis i obrazek) nie podoba, może warto by było zrobić nowe albo chociaż jakiś konkurs na najciekawszy projekt?
*Warto też przeprowadzić większą selekcję postów - tak jak już wspomniał psychari - 1,2 można przymknąć oko, usunąć i wysłać P.M, ale jak będzie się powtarzało to ostrzeżenie.
Czy ostrzeżenia prowadzą do zbanowania? Same w sobie raczej mało dadzą kiedy nie będzie realnej groźby kary za łamanie regulaminu.
*ZERO PRYWAT! Strasznie mnie denerwuje jak ludzie piszą do siebie po imieniu, bo przy większej dyskusji się gubię i przypuszczam, że niektórzy też. Po tą są nicki, żeby ich używać, a nie że się trzeba domyślać kto to jurek albo andrzej. I ogólnie średnio fajnie się czyta "a pamiętasz to oraz tamto..." i 3 strony wesołych wspomnień, a ludzie z zewnątrz nie kumają o co chodzi??
*NIE DLA PRZEKLEŃSTW i to bez wyjątków.
*Również popieram usunięcie punktów - na co to komu?
*Może da radę trochę miejsca zagospodarować na serwerze Madmadness do wrzucania zdjęć?
Ludzie często linki wklejają, które później wygasają i takie puste luki zostają. Warto by było
coś z tym zrobić, chociaż edytować i od nowa wklejać...
Poza tym zgadzam się z większością powyżej, dobrze mówią - polać im !