Ogólne problemy
Moderator: Ochroniarze

sintezi- Ochroniarz
Ogólne problemy
Pisz posta do Sferisa, gdyż moje PW (z niewiadomej przyczyny) najwyraźniej do Ciebie nie dochodzą. Proszę o skasowanie tematu DovieDominik mówi hello w O sobie.
Nie wiedziałem, że będzie to dostępne po wpisaniu mojego imienia i nazwiska do wyszukiwarki
(a napisałem tam że lubie chłopców, up: uczyniła to moja siostra
)
A może jest możliwość zredagowania mojego posta??
Nie wiedziałem, że będzie to dostępne po wpisaniu mojego imienia i nazwiska do wyszukiwarki
(a napisałem tam że lubie chłopców, up: uczyniła to moja siostra
) A może jest możliwość zredagowania mojego posta??

DovieDominik- Express Yourself
Re: Ogólne problemy
DovieDominik napisał(a):Pisz posta do Sferisa, gdyż moje PW (z niewiadomej przyczyny) najwyraźniej do Ciebie nie dochodzą. Proszę o skasowanie tematu DovieDominik mówi hello w O sobie.
(a napisałem tam że lubie chłopców, up: uczyniła to moja siostra)
A może jest możliwość zredagowania mojego posta??
Usunąłem fragment o chłopcach

sferis- Manager
Ogólne problemy
Co jest z tymi punktami ? Dlaczego nie jestem więcej na minusie ? Skoro umyślnie kradłem nierealne sumy ? Powinno chyba mi odjąć taką sumę jaką wpisałem do kradzieży ?
- Asmodeus
- Impressive Instant
Asmodeus napisał(a):Co jest z tymi punktami ? Dlaczego nie jestem więcej na minusie ? Skoro umyślnie kradłem nierealne sumy ? Powinno chyba mi odjąć taką sumę jaką wpisałem do kradzieży ?
Zapewne otrzymałeś ostrzeżenie. Za ostrzeżenie jest -2000 punktów.

sferis- Manager
Ogólne problemy
Odkąd weszła ta nowa odsłona, wywala mnie z czatu mniej więcej co dwie minuty. Jest to trochę wkurzające, że trzeba się tak logować co chwilę
. Więc pytam: czy przyczyna leży w forum, i za jakiś czas zniknie, czy to u mnie coś jest nie tak? 
. Więc pytam: czy przyczyna leży w forum, i za jakiś czas zniknie, czy to u mnie coś jest nie tak? 

Maddianna- Impressive Instant
Maddianna napisał(a):Odkąd weszła ta nowa odsłona, wywala mnie z czatu mniej więcej co dwie minuty. Jest to trochę wkurzające, że trzeba się tak logować co chwilę. Więc pytam: czy przyczyna leży w forum, i za jakiś czas zniknie, czy to u mnie coś jest nie tak?
Wyrzuca Cię z czatu czy z forum?
Napisz jeszcze jaką masz przeglądarkę ... Nikt póki co nie zgłaszał takiego problemu 

sferis- Manager
Ogólne problemy
Korzystam z Firefoxa.
Wywala mnie głównie z czatu. Co chwilę u dołu zaczyna się ładować, nie dochodzą nowe wypowiedzi, więc klikam na CZAT, a wtedy pisze mi, że nie mam dostępu do tej części forum.
Z forum raczej mnie nie wyrzuca.
Wywala mnie głównie z czatu. Co chwilę u dołu zaczyna się ładować, nie dochodzą nowe wypowiedzi, więc klikam na CZAT, a wtedy pisze mi, że nie mam dostępu do tej części forum.

Maddianna- Impressive Instant
Maddianna napisał(a):Korzystam z Firefoxa.
A jaka to jest wersja Firefoksa? Jakiego czata używasz? Nowego czy starego? Masz włączony w przeglądarce JavaScript? Akceptujesz ciasteczka (cookies)

sferis- Manager
Powrót do MadMadness – wszystko na temat serwisu