NOWY ALBUM

Poważne analizy, swobodne dyskusje, pytania związane z Królową Popu

Moderatorzy: Maroon, wodny, dziangabanga, Ochroniarze

NOWY ALBUM

Postprzez Harry » 19 gru 2009, 15:04

Zakładam ten temat, ponieważ pojawiły się pierwsze informacje dotyczące nowego albumu (a pewnie będzie ich coraz więcej)

Anna Henstridge z zagranicznego forum donosi, że Madonna wchodzi do studia już za klika miesięcy nagrywać nową płytę. Współpracować będzie z Davidem Guettą, który już przygotowuje dla niej materiał.

(Anna Henstridge to użytkowniczka forum Fanzine, a jej wiadomości zawsze się potwierdzają - wiarygodne źródło)

Miałem nie komentować tego newsa, ale jednak to zrobię - IDIOTKA :<
Harry
Marnotrawca Pieniędzy

NOWY ALBUM (producentem David Guetta)

Postprzez filipw3 » 19 gru 2009, 15:06

zabijcie mnie jesli to prawda :killer: :killer: :killer:
And I must confess
Instead of spring it's always winter
And my heart has always been a lonely hunter
filipw3
Burning Up

Re: NOWY ALBUM (producentem David Guetta)

Postprzez sintezi » 19 gru 2009, 15:12

Harry napisał(a):Miałem nie komentować tego newsa, ale jednak to zrobię - IDIOTKA :<

:lol:

To się porobiło! :lol:
Po ostatnich wspólnych dokonaniach Madonny i Gułety, można pomysleć, że Madonna totalnie straciła panowanie nad tym co robi i fanów ma w dupie. No cóż... Nie zawsze wszystko musi wyjść.
Ja na razie podchodzę do tych doniesień z dystansem. Jak się potwierdzą to wtedy będę się martwić.
Obrazek
sintezi
Ochroniarz

NOWY ALBUM

Postprzez Maroon » 19 gru 2009, 15:21

Heh, po raz kolejny Madonna chce jechac na sprawdzonych patentach. Gdyby Guette zatrudnila jakies 5 lat temu, kibicowalbym ich wspolpracy, ale po tym, jak facet podbil swiat w 2009 roku, mieszajac francuska scene house/electro z wokalami gwiazd R&B (Kelly Rowland, Akon, Estelle itd), jakos scenariusz konceptu Landryny zaczyna powracac - czerpanie garsciami z mainstreamu. Nie wrozy to najlepiej, ale z jakimikolwiek osadami sie powstrzymam. Swoja droga, nie slyszalem jeszcze remixu Revolvera autorstwa Guetty...
Maroon
Ochroniarz

Re: NOWY ALBUM

Postprzez Harry » 19 gru 2009, 15:25

Maroon napisał(a): Swoja droga, nie slyszalem jeszcze remixu Revolvera autorstwa Guetty...
i bardzo dobrze :lol: Lepiej pozostać w niewiedzy, co za paskudztwo ujrzało światło dzienne :lol:
Harry
Marnotrawca Pieniędzy

NOWY ALBUM

Postprzez sintezi » 19 gru 2009, 15:38

Ponieważ za chwilę, zacznie się tu jednak wielka zbiorowa cieczka, wyrzucanie żali, pretensji i koncert życzeń, a nie chcę żeby mój post zginął gdzieś w tym odmęcie, chciałam tylko powiedzieć, że życzyłabym bym sobie i Madonnie żeby nagrała coś z AZARI&III, to wszystko z mojej strony, dziękuję.

:buahaha:
Obrazek
sintezi
Ochroniarz

Postprzez Petr » 19 gru 2009, 15:44

Narzekacie jak stare przekupy na targu, a tymczasem nic nie wiadomo. Nie ważne z kim produkuje, ważne jaki jest efekt. Śmieszna jest zasada przez was głoszona, że znany producent = zła płyta. To co powiecie na to, że drugim potwierdzonym producentem jest wg tych samych doniesień Brendan O'Brien (m.in. Pearl Jam)??
Petr
Like a Virgin

Postprzez David » 19 gru 2009, 15:51

Po Hard Candy obraziłem się na kilka miesięcy i na pierwszą część Sticky and Sweet się nawet nie wybierałem... Nie wiem czy ona zdaje sobie sprawę jakie ryzyko podejmuje biorąc się za kolejne oklepane coś, które chce mi wepchnąć. :buahaha:

Z drugiej strony - David G. już lepszy niż umca-umca-give it STH*-timbaland, no ale, nic nowego nie będzie, sekszi bicz dla 13nastek na disco-disco :< :lol:

A od dupy strony patrząc - chory jestem po Warszawie i na trasę obecnie każdą pojadę. |-(

*cześć zmienna w nowej piosence, reszta pozostaje taka sama, łącznie z podkładem muzycznym :lol:

David
Express Yourself

NOWY ALBUM

Postprzez Tomciomaj_18 » 19 gru 2009, 17:02

Jasne... jak po jednym, nie do końca potwierdzonym newsie, możecie pojechać kogoś. To jest chore. Weźcie się opamiętajcie, bo żal to czytać. Co Madonna nagra to nagra. Poczekajmy z ocenami płyty do czasu, gdy ją usłyszymy ok? Nawet nie ma jeszcze stworzonych pierwszych dźwięków do utworów, a Wy już, że blee, że fuuj. Sami jesteście ble i fuj!!!! :<
Obrazek
Tomciomaj_18
Gambler

Postprzez zakrzewski » 19 gru 2009, 17:06

Nie rozumiem trochę tych lamentów. Współpraca ze znanym muzykiem - to faktycznie brzmi odrobinę niepokojąco, ale jednak nie chciałbym być od razu mega-sceptyczny wobec tej współpracy i wróżyć, że Madonna osiągnie ostateczne dno wydając nowy krążek. Myślę, że może to być kawał dobrej muzyki elektronicznej i nie opierajmy ciągle swoich opinii na trefnym Revolverze. Madonna to komercyjne zwierzę, nie będzie drugiego American Life a też COADF 2 nie chcemy (po co się powtarzać?)... nie oznacza to jednak, że dostaniemy kolejnego gniota pokroju Hard Candy - electro-pop to morze pomysłów - wierzę, że i Guetta wyłowi coś zaskakującego.

PS. Tomciomaj_18: twój infantylny manifest sugeruje, że tego posta napisał jakiś 14-latek... a tu patrzę, wiek: 21. :niepewny:
zakrzewski
Deeper and Deeper

Dodaj do: Wypowiedz dla Wykop  Wypowiedz dla Facebook  Wypowiedz dla Wyczaj.to  Wypowiedz dla Gwar  Wypowiedz dla Delicious  Wypowiedz dla Digg  Wypowiedz dla Furl  Wypowiedz dla Google  Wypowiedz dla Magnolia  Wypowiedz dla Reddit  Wypowiedz dla Simpy  Wypowiedz dla Slashdot  Wypowiedz dla Technorati  Wypowiedz dla YahooMyWeb

Następna strona

Powrót do Świat Madonny