NOWY ALBUM

Poważne analizy, swobodne dyskusje, pytania związane z Królową Popu

Moderatorzy: Maroon, wodny, dziangabanga, Ochroniarze

NOWY ALBUM

Postprzez Peter » 09 cze 2010, 06:44

1000MHz napisał(a):
Aisha napisał(a):nie obraziłabym się gdyby pozostawiła klubowe brzmienie, ale nie mam nic przeciwko powrotu do korzeni

Powracanie do korzeni trwa u niej już od 2005 roku....
Jeśli nagra trzecią z rzędu klubowo-taneczna płytę (po drodze było jeszcze "Celebration") to będzie już chyba za dużo według mnie.

Przecież HC nie była klubową płytą tylko pop/r'n'b to całkowicie coś innego niż COAD, miałeś odskocznię od klubowych rytmów, a że piosenki klubowe madonny są bardzo dobre więc niech kontynuuje swoje dzieło. :P
Peter
Deeper and Deeper

NOWY ALBUM

Postprzez Monster » 09 cze 2010, 11:53

Peter napisał(a):
1000MHz napisał(a):
Aisha napisał(a):nie obraziłabym się gdyby pozostawiła klubowe brzmienie, ale nie mam nic przeciwko powrotu do korzeni

Powracanie do korzeni trwa u niej juz od 2005 roku....
Jesli nagra trzecia z rzedu klubowo-taneczna plyte (po drodze bylo jeszcze "Celebration") to bedzie juz chyba za duzo wedlug mnie.

Przecież HC nie była klubową płytą tylko pop/r'n'b to całkowicie coś innego niż COAD, miałeś odskocznię od klubowych rytmów, a że piosenki klubowe madonny sa bardzo dobre więc niech kontynuuje swoje dzieo. :P

HC może i jest stworzone przez "artystów" R&B ale na pewno nie jest w tym klimacie (jeśli chcesz posłuchać R&B w wykonaniu Madonny to puść sobie Bedtime Stories), HC najbardziej wpisuje się w nurt muzyki klubowej.
Monster
Burning Up

NOWY ALBUM

Postprzez 1000MHz » 09 cze 2010, 15:14

HC bylo plyta imprezowa, w kazdym razie.... Podobnie jak COADF i Celebration. Teraz czas na cos innego. Gdybym byl nia, to nie wiem, na co bym sie teraz zdecydowal - przeciez prawie wszystko juz bylo.
Nie bylo w sumie jeszcze rocka czy reggae, ale nie wiem czy do konca pasowalby jej taki klimat.
1000MHz
Deeper and Deeper

NOWY ALBUM

Postprzez reinvention boy » 10 cze 2010, 22:26

1000MHz napisał(a): Nie bylo w sumie jeszcze rocka czy reggae, ale nie wiem czy do konca pasowalby jej taki klimat.

nie pasowalby w ogole ! :)
moim zdaniem moglaby nagrac jakis oldskulowy synth pop w stylu LAV tudziez ambitna elektronika.
w ogole cos ambitnego moglaby wysmazyc bo ostatnio tylko taniec i zabawa !
KOCHAM MADONNE!!!!
reinvention boy
Express Yourself

NOWY ALBUM

Postprzez Peter » 16 cze 2010, 16:48

No nie wiem BS to bardziej popowa płyta niż r'n'b, przynajmniej większość piosenek, a HC ma tam kilka utworów r'n'b jak np: "Candy Store" .;) Mam nadzieję, że nowy album będzie szedł w tym modnym obecnie klubowym kierunku. Najlepiej jakby były tam takie utwory jak "Celebration". :)
Peter
Deeper and Deeper

NOWY ALBUM

Postprzez Radziok » 16 cze 2010, 18:48

Peter napisał(a):No nie wiem BS to bardziej popowa płyta niż r'n'b, przynajmniej większość piosenek, a HC ma tam kilka utworów r'n'b jak np: "Candy Store" .;-) Mam nadzieję, że nowy album będzie szedł w tym modnym obecnie klubowym kierunku. Najlepiej jakby były tam takie utwory jak "Celebration". :-)

NIE! To Stara ma wyznaczać modę, a nie za nią podążać :<
Maduna maca Kirby, macam i ja!
Obrazek

by żona
Radziok
Wierny SB-ek

NOWY ALBUM

Postprzez damian_bs » 16 cze 2010, 22:05

Ja również nie chciałbym, aby nowy album był w stylu Celebration - lubię ten kawałek, ale takiej płycie mówię stanowcze nie! :< niech idzie w elektronikę :rolleyes:
Obrazek
damian_bs
Impressive Instant

NOWY ALBUM

Postprzez wodny » 16 cze 2010, 22:48

Ten temat ma już 23 strony. O wiele za dużo. Dlatego postanowiłem posunąć się do ostateczności i temat zostanie zamknięty. Wraz z pojawieniem się konkretnych informacji na temat nowego krążka pojawi się nowy temat. Madonna teraz bawi się w filmy. Na muzykę przyjdzie nam poczekać.

Także czekajmy. :)
Pisanki 2010 by wodny:
Obrazek
Rajski Ptak, Prosiaczek, Kotek, Zajączek, Miś
wodny
Ochroniarz

Dodaj do: Wypowiedz dla Wykop  Wypowiedz dla Facebook  Wypowiedz dla Wyczaj.to  Wypowiedz dla Gwar  Wypowiedz dla Delicious  Wypowiedz dla Digg  Wypowiedz dla Furl  Wypowiedz dla Google  Wypowiedz dla Magnolia  Wypowiedz dla Reddit  Wypowiedz dla Simpy  Wypowiedz dla Slashdot  Wypowiedz dla Technorati  Wypowiedz dla YahooMyWeb

Poprzednia strona

Powrót do Świat Madonny