sam podjarałem się tym projektem) i pomyśli w jakie obszary muzczne się zapuścić i kogo poprosi o pomoc. Myślę, że tym razem będzie coś bardziej "na serio" i przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać na gotowe efekty.NOWY ALBUM
Moderatorzy: Maroon, wodny, dziangabanga, Ochroniarze
Re: NOWY ALBUM
Może i lepiej... Niech zrealizuje ten film (po przeczytaniu wywiadu z Gusem van Santem
sam podjarałem się tym projektem) i pomyśli w jakie obszary muzczne się zapuścić i kogo poprosi o pomoc. Myślę, że tym razem będzie coś bardziej "na serio" i przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać na gotowe efekty.
sam podjarałem się tym projektem) i pomyśli w jakie obszary muzczne się zapuścić i kogo poprosi o pomoc. Myślę, że tym razem będzie coś bardziej "na serio" i przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać na gotowe efekty.- Triflo
- Nobody Knows Me
NOWY ALBUM
troche to smutne, i mam nadzieje że przez to nie potwierdzi się współpraca M z Davidem Guetta, bo kiedy ona chce wydać album, za kilka lat kiedy nie będzi tak znacząca?? naprawde w głębi serca licze że jeśli coś wyda to na miare swoich największych krążków. trzymam kciuki.
- kacper1200
- Like a Virgin
NOWY ALBUM
Nie wiem gdzie to zamieścić dlatego piszę tutaj:
Na oficjalnym profilu MySpace Madonny w zakładce "Najbliższe koncerty" pojawiły się 2 koncerty:
10.12.2010 Estadio Nacional de Chile Santiago, Región Met,
06.03.2011 Turk's Head Music Festival Turk's Head Music Festival
Nie wiem czy to pomyłka, czy prawdziwe plany M.
link do profilu myspace
http://www.myspace.com/madonna
Na oficjalnym profilu MySpace Madonny w zakładce "Najbliższe koncerty" pojawiły się 2 koncerty:
10.12.2010 Estadio Nacional de Chile Santiago, Región Met,
06.03.2011 Turk's Head Music Festival Turk's Head Music Festival
Nie wiem czy to pomyłka, czy prawdziwe plany M.
link do profilu myspace
http://www.myspace.com/madonna

madonna2905- Burning Up

paluszek0- Burning Up
NOWY ALBUM
Dla mnie to obojętne czy wyjdzie w tym czy przyszłym roku, wazne by Madonna zafundowała nam dużo tanecznych piosenek... ciekawi mnie jaki label go teraz wyda, bo Królowa nie ma już chyba kontraktu z Warnerem....

Peter- Deeper and Deeper
NOWY ALBUM
Madonna chyba nie ma żadnych planów związanych z nową płytą. Nie wiadomo kiedy i jak ją wyda. W jakim kierunku pójdzie? Mad powiedziała już, że będzie trzymała się electro popu i jeśli było by to coś ambitnego a nie produkcja w stylu komercyjnego Revolvera to nie miał bym nic przeciwko.
Wiem, że to już raczej nie możliwe, ale ja chciał bym usłyszeć Madonnę (może nie w nowej płycie ale kolejnej), w piosenkach w stylu Bad Girl czy Secret. Coś w stylu dojrzałej kobiety.
Wiem, że to już raczej nie możliwe, ale ja chciał bym usłyszeć Madonnę (może nie w nowej płycie ale kolejnej), w piosenkach w stylu Bad Girl czy Secret. Coś w stylu dojrzałej kobiety.

Tylor- Express Yourself
NOWY ALBUM
Mam nadzieję, na świetne teksty, nie obraziłabym się gdyby pozostawiła klubowe brzmienie, ale nie mam nic przeciwko powrotu do korzeni. Liczę na mocne teksty, ale jak będzie zobaczymy.

Aisha- Like a Virgin
NOWY ALBUM
Do współpracy z Guettą nie dojdzie i całe szczęście. !!!! Gdzie ta dawna Madonna?!;(
- szpringi
- Nobody Knows Me
NOWY ALBUM
Aisha napisał(a):nie obraziłabym się gdyby pozostawiła klubowe brzmienie, ale nie mam nic przeciwko powrotu do korzeni
Powracanie do korzeni trwa u niej juz od 2005 roku....
Jesli nagra trzecia z rzedu klubowo-taneczna plyte (po drodze bylo jeszcze "Celebration") to bedzie juz chyba za duzo wedlug mnie.
- 1000MHz
- Deeper and Deeper
NOWY ALBUM
1000MHz napisał(a):Aisha napisał(a):nie obraziłabym się gdyby pozostawiła klubowe brzmienie, ale nie mam nic przeciwko powrotu do korzeni
Powracanie do korzeni trwa u niej juz od 2005 roku....
Jesli nagra trzecia z rzedu klubowo-taneczna plyte (po drodze bylo jeszcze "Celebration") to bedzie juz chyba za duzo wedlug mnie.
Dokładnie, co za dużo, to niezdrowo. Czas na spokojniejszą płytę, piosenki klubowe już mi się przejadły.
You can call me a sinner
You can call me a saint
Celebrate me for who I am
Dislike me for what I ain't

You can call me a saint
Celebrate me for who I am
Dislike me for what I ain't

hayyah- Lucky Star