NOWY ALBUM
Moderatorzy: wodny, Maroon, dziangabanga, Ochroniarze
NOWY ALBUM
A teraz na poważnie
Jeżeli jeszcze raz ktoś napisze, że kocha Madonnę, że nie może się doczekać nowego albumu, że kocha wszystkie płyty Madonny - czyli jeżeli jeszcze raz ktoś napisze durnego, pustego, nic nie wnoszącego do dyskusji posta, będącego tylko i wyłącznie świadectwem ślepej, bezkrytycznej, obsesyjnej miłości do Madonny i do tego będzie sadził durne błędy ortograficzne - DOSTAJE OSTRZEŻENIE !!!!!

Jeżeli jeszcze raz ktoś napisze, że kocha Madonnę, że nie może się doczekać nowego albumu, że kocha wszystkie płyty Madonny - czyli jeżeli jeszcze raz ktoś napisze durnego, pustego, nic nie wnoszącego do dyskusji posta, będącego tylko i wyłącznie świadectwem ślepej, bezkrytycznej, obsesyjnej miłości do Madonny i do tego będzie sadził durne błędy ortograficzne - DOSTAJE OSTRZEŻENIE !!!!!

Harry- Marnotrawca Pieniędzy
NOWY ALBUM
Nie ma żadnych oficjalnych informacji na temat współpracy Guetty z Madonną. Ich współpraca dotyczyła tylko "Revolvera" i to właśnie "Revolvera" dotyczą ostatnio cytowane na forum słowa Guetty. Widać wywiad z nim zrobiono o wiele wcześniej.
Dostaliśmy "Celebration" w formie i DVD i CD, 2 single ze składanki, teraz wychodzi DVD z S&S. A wam ciągle mało. W tym roku Madonna nie wyda nowej płyty. I przestańcie się podniecać nad czymś, co nawet żadnego kształtu nie ma, ba - żadnego konspektu póki co.
Maciek - słuszna uwaga:)
Dostaliśmy "Celebration" w formie i DVD i CD, 2 single ze składanki, teraz wychodzi DVD z S&S. A wam ciągle mało. W tym roku Madonna nie wyda nowej płyty. I przestańcie się podniecać nad czymś, co nawet żadnego kształtu nie ma, ba - żadnego konspektu póki co.
Maciek - słuszna uwaga:)
- Shelterek
- Beautiful Stranger
NOWY ALBUM
Maciek- jak zwykle, ostoja rozsądku. Na temat płyty, której dziwnym trafem jeszcze nie słyszałam, wypowiadać się nie będę. Mogę jedynie wyrazić opinię, że współpraca z Guettą to kolejny krok Madonny na łatwej, wydeptanej ścieżce koniunktury. Niech lepiej nas czymś ( wreszcie) zaskoczy, w przeciwnym razie, tak, królowej korona z głowy spadnie.

RottenVirgin- Honorowy Tłumacz
NOWY ALBUM
David Guetta w wywiadzie dla strony ChartsInFrance.net:
Q: You recently took part in the recording of Madonna's new single. Can you tell us something more about it?
A: Yes, the single is ready, we've finished. It had to be a remix in the beginning, but eventually it turned into a new single, with a brand new sound. It should come out soon, but it's quite complicated and unusual as it's Madonna's last single with Warner before she goes with Live Nation. I don't have any control over the release date of the single, as I was just a collaborator. [...] The only thing I can tell you is that it's going to be one of the greatest hits this spring (no normalnie hicior całą gębą)!
LINK: http://www.chartsinfrance.net/David-Guetta/news-69651.html
Zaczynam się niepokoić - czy oprócz tego, że jest nudny to jeszcze ma problemy z myśleniem, czy też z pozyskiwaniem wiedzy na temat własnych "wytworów"?
Czy ktoś może go poinformować o tym, że jego spluwa miała już swoją premierę?
Q: You recently took part in the recording of Madonna's new single. Can you tell us something more about it?
A: Yes, the single is ready, we've finished. It had to be a remix in the beginning, but eventually it turned into a new single, with a brand new sound. It should come out soon, but it's quite complicated and unusual as it's Madonna's last single with Warner before she goes with Live Nation. I don't have any control over the release date of the single, as I was just a collaborator. [...] The only thing I can tell you is that it's going to be one of the greatest hits this spring (no normalnie hicior całą gębą)!
LINK: http://www.chartsinfrance.net/David-Guetta/news-69651.html
Zaczynam się niepokoić - czy oprócz tego, że jest nudny to jeszcze ma problemy z myśleniem, czy też z pozyskiwaniem wiedzy na temat własnych "wytworów"?
Czy ktoś może go poinformować o tym, że jego spluwa miała już swoją premierę?

Blame It On Madonna: http://blameitonmadonna.blogspot.com/

psychari- Ochroniarz
NOWY ALBUM
No właśnie.. Czytanie takich wypowiedzi sprawia, że zaczyna boleć mnie głowa
Guetta, jak widać, żyje w swoim hermetycznym świecie, tudzież mówi o ostatnim singlu dla Warnera po raz ostatni
Wakacje
Hit
Chodziłoby o "Revolvera"
Jest aż takim narcyzem
Nie wie, że w porównaniu z jakimkolwiek DJ'em jest nijaki i miałki

Najważniejsze: nie wspomina o twórczej kolaboracji nad nowym albumem!
Jestem już całkowicie pewny, że z tej wielkiej guettowej chmury nie spadnie więcej niż słaby remiks "Revolvera". Życzyłbym sobie również, by był to jego ostatni angaż jak twórca remiksów piosenek Madonny 
Guetta, jak widać, żyje w swoim hermetycznym świecie, tudzież mówi o ostatnim singlu dla Warnera po raz ostatni
Wakacje
Hit
Chodziłoby o "Revolvera"
Jest aż takim narcyzem
Nie wie, że w porównaniu z jakimkolwiek DJ'em jest nijaki i miałki

Najważniejsze: nie wspomina o twórczej kolaboracji nad nowym albumem!
Jestem już całkowicie pewny, że z tej wielkiej guettowej chmury nie spadnie więcej niż słaby remiks "Revolvera". Życzyłbym sobie również, by był to jego ostatni angaż jak twórca remiksów piosenek Madonny 

Kamyczek- Don't Stop
NOWY ALBUM
Ostatnie piosenki miał fajne, ale remixem Revolvera jak dla mnie się nie popisał, niech najwyżej zrobi w ramach drugiej szansy jeszcze jakąś 1 góra dwie piosenki lub remixy Mad. a tak to mam nadzieję że Madonna stworzy coś na miarę ROL - ale wątpię bo w obecnych czasach to mogłoby się nie sprzedać u gwiazdy pop, chociaż może się mylę.

Adamek- Gambler
NOWY ALBUM
Kolejny news/plotka dotycząca nowej płyty (US Magazine): ponoć Madonna będzie pracowała z Jasonem Derülo, ot tak: znów r'n'b, o tak: znów dance r'n'b!
Jak dla mnie Madonna jest na etapie przymiarek, nie znam twórczości Jasona (przesłucham i ocenię), ale wiem, że to debiutant i że mam na koncie jedną płytę i dwa single. Czy coś z tego wyniknie? Nie wiem...
oto próbka:
"Whatcha Say"
Jak dla mnie Madonna jest na etapie przymiarek, nie znam twórczości Jasona (przesłucham i ocenię), ale wiem, że to debiutant i że mam na koncie jedną płytę i dwa single. Czy coś z tego wyniknie? Nie wiem...
oto próbka:
"Whatcha Say"

Blame It On Madonna: http://blameitonmadonna.blogspot.com/

psychari- Ochroniarz
NOWY ALBUM
Twórczość pana Derulo ledwo znam, ale to co do tej pory usłyszałem nie podba mi się (choć nie jest źle). Jego (ewentualna) współpraca z Madonną kojarzy mi się tylko z kontynuacją stylu Hard Candy. Nic nowego, odkrywczego - ponownie R&B... Co z tego wyniknie zobaczymy, choć z drugiej strony może wyjść coś ciekawego. W końcu to nowicjusz, więc może ma jakieś ciekawe pomysły w głownie.
Jeżeli chodzi o "Watcha Say" to podoba mi się wykorzystany tam sampel z "Hide And Seek" Imogen Heap (choć osobiście wolę samą Imogen Heap, bez tego R&B).
Jeżeli chodzi o "Watcha Say" to podoba mi się wykorzystany tam sampel z "Hide And Seek" Imogen Heap (choć osobiście wolę samą Imogen Heap, bez tego R&B).

Alron- Newsman
Re: NOWY ALBUM
Alron napisał(a):ponownie R&B...
Disco, pop, dance, elektronika, hip-hop, RnB - gatunki, które sam potrafię wyłapać na tym albumie. Takie "She's Not Me" to na przykład świetny przykład utworu w stylu disco. Edukacja przede wszystkim.

Co do tego kolesia. Nie znam. Skoro debiutant to może ma do zaoferowania coś ciekawego. Lepszy taki świeży umysł niż producenci przemieleni na wszystkie możliwe strony i powtarzający się co drugi utwór (nie mam tutaj na myśli "HC", chociaż po części tak, ale to w innym temacie kiedyś). Czas na świeże kąski.

Pisanki 2010 by wodny:

Rajski Ptak, Prosiaczek, Kotek, Zajączek, Miś

Rajski Ptak, Prosiaczek, Kotek, Zajączek, Miś
- wodny
- Ochroniarz
Re: NOWY ALBUM
psychari napisał(a):Kolejny news/plotka dotycząca nowej płyty (US Magazine): ponoć Madonna będzie pracowała z Jasonem Derülo, ot tak: znów r'n'b, o tak: znów dance r'n'b!
(...)
oto próbka:
"Whatcha Say"
Luiza jest Star..aaa , jest żylasta i zmarszczona - i jest głupia - ale żeby tak2 x z rzędu zamówić 2x frytki .... - aż tak w nią nie wierzę
... czekać do dementi Jasona Debilo ( poprawna politycznie nigdy nie byłam i (nie) zamierzam
![;] ;]](http://www.madmadness.pl/forum/images/smilies/splash.gif)

dziangabanga- Ochroniarz