NOWY ALBUM
Moderatorzy: Maroon, wodny, dziangabanga, Ochroniarze
NOWY ALBUM
"Acapella" jest świetne, ale wolałbym, żeby Madonna odpoczęła od tanecznych, klubowych klimatów. Niech nagra coś bardziej alternatywnego, może nawet niech zahaczy o rock. No i czekam na jakąś balladę, pierwszą od 7 lat.
- 1000MHz
- Deeper and Deeper
NOWY ALBUM
Nie wiem czy głos Królowej by pasował do rocka, jakoś nie widze tego. W lekkim rockowym numerze (I love NY w rockowej aranżacji) brzmiało to fajnie, ale np: w jakimś offspringowym numerze - na pewno nie. Wolę właśnie taką lekką muzykę Pana Guetty.
Obawiałbym się jakiegoś hip hopu, bo wiadomo że raczej David nie będzie jedynym producentem, Królowa podobno takiego speca od muzyki ulicznej też chyba zatrudniła do prac nad albumem?
Obawiałbym się jakiegoś hip hopu, bo wiadomo że raczej David nie będzie jedynym producentem, Królowa podobno takiego speca od muzyki ulicznej też chyba zatrudniła do prac nad albumem?
Peter- Deeper and Deeper
NOWY ALBUM
Acapella, całkiem całkiem, ale kompletnie nie widzę Madonny w takiej odsłonie! Stara próbująca podbić tańczące na dyskotece hot 13 - to nie dla mnie.

PocketfulOfSunshine- Gambler
NOWY ALBUM
Jamie King o nowym albumie i trasie koncertowej Madonny: "New album very soon, be ready for the tour!".

MadonnaQueen- Burning Up
NOWY ALBUM
Acapella i uszy mi zwiędły. Nie, nie i jeszcze raz nie. Nie zgadzam się na takie coś. Jak całą płytę stworzy Guetta i jeszcze w takim stylu, to będę bardzo zawiedziona.

Zuzuking- Gambler
Re: NOWY ALBUM
raptus napisał(a):coś podejrzane ze tylko na noewj erze o tym napisali
Info od jakiegoś kolesia z forum MT.

W sumie czemu nie. Stara pewnie teraz będzie wydawać albumy jako pretekst do jeżdżenia w trasę. No wiadomo, że w kontrakcie ma te 3 albumy bodajże, ale najwięcej kapuchy natrzepie z koncertów. 1 album + trasa w 2 częściach = niewyobrażalna ilość gotówki.
Guetta pewnie zostawił dla Starej jakieś dobre podkłady. Coś pozmieniają, Madonna napisze na kolanie teksty piosenek w tempie 1 tekst - 15 minut. Miesiąc i płyta gotowa.
Pisanki 2010 by wodny:

Rajski Ptak, Prosiaczek, Kotek, Zajączek, Miś

Rajski Ptak, Prosiaczek, Kotek, Zajączek, Miś
- wodny
- Ochroniarz
NOWY ALBUM
na nowej erze w komentarzach oburzają sie ze za szybko,tylko że określenie "very soon" nie mówi nam nic konkretnego...bo kto wie co dla niego oznacza "very soon"? miesiąc...a może już w tym roku...pozatym irytujące robi sie to jak niektórzy przekreślili całą twórczoś starej przez jedną słabą płytę...to licytowanie jakim to nowa płyta będzie gównem robi sie już nudne 

raptus- Lucky Star
NOWY ALBUM
Nie mogę się już doczekać nowej płyty !! Kocham Dawida Guettę - jego utwory są bardzo twórcze i wnoszą wiele świeżości do współczesnej muzyki rozrywkowej. Bardzo mnie cieszy, że Madonna wybrała do współpracy tak wspaniałego muzyka
Przestaję od dziś jeść, bo zbieram na nową płytę + różne wydania.
Gdy przeczytałem wiadomość na MNE, że nowa trasa "very soon" zasłabłem z wrażenia - nie wiem jak wyrobię finansowo, ale zrobie wszystko, aby zobaczyć moją królową. Kocham trasę S&S i bardzo bym chciał, żeby była S&S część 3 i żeby rozpoczęła się już w czerwcu. Mam nadzieję, że swoje najnowsze tournee Madonna rozpocznie od koncertu w Polsce i gościnnie wystąpi Guetta
Na pewno założę koszulkę z Madonna z ery Hard Candy i poobwieszam się białymi sercami
Kocham Cię moja Madonno !!
Ustawiam sie już w kolejce przed Empikiem po nową płytę 
Przestaję od dziś jeść, bo zbieram na nową płytę + różne wydania. Gdy przeczytałem wiadomość na MNE, że nowa trasa "very soon" zasłabłem z wrażenia - nie wiem jak wyrobię finansowo, ale zrobie wszystko, aby zobaczyć moją królową. Kocham trasę S&S i bardzo bym chciał, żeby była S&S część 3 i żeby rozpoczęła się już w czerwcu. Mam nadzieję, że swoje najnowsze tournee Madonna rozpocznie od koncertu w Polsce i gościnnie wystąpi Guetta
Na pewno założę koszulkę z Madonna z ery Hard Candy i poobwieszam się białymi sercami
Kocham Cię moja Madonno !!
Ustawiam sie już w kolejce przed Empikiem po nową płytę 

Harry- Marnotrawca Pieniędzy
NOWY ALBUM
...chciałem niewinnie dodać, że rezerwuję miejsce w kolejce tuż za H., wezmę namiot (duży i przestrzenny) i dużo kawy (soja latte) - będziemy koczować wytrwale aż do premiery a potem słodki lans na stołecznych parkietach... 

http://blameitonmadonna.blogspot.com/

psychari- Ochroniarz