Radziok

Kim jesteś? Od kiedy interesujesz się Madonną? Jak tu trafiłeś? Napisz!

Moderatorzy: wodny, sintezi, Ochroniarze

Regulamin działu
Nazwa nowego tematu powinna być Twoim nickiem!

Radziok

Postprzez muzykobloger » 17 lip 2010, 09:33

Radziok napisał(a):
muzykobloger napisał(a):
Radziok napisał(a):W Madonnie zakochałem się dokładnie w Marcu 2005. Otóż właśnie wtedy oglądam sobie MTV i po raz pierwszy w swoim życiu usłyszałem Hung Up'a.

Nie żebym się czepiał, ale "Hung up" ukazało się jesienią 2005 r., tak więc nie miałeś możliwości napotkania tego teledysku w marcu wymienionego roku;-]

No nie wiem, jak to zrobiłem :lol: Ale na pewno był to rok 2005. Może mi się miesiące pomyliły?

Może pogoda była podobna, tzn. marcowa;-) Stąd ta pomyłka;-)
Pozdrawiam,
muzykobloger (H. M.)
http://muzykoblog.blog.onet.pl
muzykobloger
Impressive Instant

Radziok

Postprzez Sliver » 19 lip 2010, 00:21

Radziok napisał(a):
muzykobloger napisał(a):
Radziok napisał(a):W Madonnie zakochałem się dokładnie w Marcu 2005. Otóż właśnie wtedy oglądam sobie MTV i po raz pierwszy w swoim życiu usłyszałem Hung Up'a.

Nie żebym się czepiał, ale "Hung up" ukazało się jesienią 2005 r., tak więc nie miałeś możliwości napotkania tego teledysku w marcu wymienionego roku;-]

No nie wiem, jak to zrobiłem :lol: Ale na pewno był to rok 2005. Może mi się miesiące pomyliły?

To wszystko przez te tachiony!

A szczerze mówiąc, jak odświeżam pamięć to widzę sytuacje, jak w 2005 r. wracam od koleżanki samochodem i puszczam na maxa HU'pa. I dałabym sobie rękę odciąć, że pogoda wskazywała na wiosne, więc jakby mnie ktoś zapytał o datę wypuszczenia singla zanim przeczytałam Twoje posty to też bym powiedziała, że singiel został wydany najdalej w czerwcu.
Obrazek
Sliver
Impressive Instant

Dodaj do: Wypowiedz dla Wykop  Wypowiedz dla Facebook  Wypowiedz dla Wyczaj.to  Wypowiedz dla Gwar  Wypowiedz dla Delicious  Wypowiedz dla Digg  Wypowiedz dla Furl  Wypowiedz dla Google  Wypowiedz dla Magnolia  Wypowiedz dla Reddit  Wypowiedz dla Simpy  Wypowiedz dla Slashdot  Wypowiedz dla Technorati  Wypowiedz dla YahooMyWeb

Poprzednia strona

Powrót do Lista obecności