Mój ulubiony dodatek to Nocne Życie.

Moderatorzy: wodny, sintezi, Ochroniarze
) to dodatek do trójki kupie z czystej ciekawości (kiedyś mnie ta ciekawość zgubi xd) bo sama podstawa przynajmniej mi po 2 tyg użytkowania znudziła się niestety 

ja tez kocham tą grę i muszę stwierdzić że 2 jest o wiele lepsza od 3

Ale przyznaję, ze najbardziej w tej grze podoba mi się budowanie domów... rodzina szybko mi się nudzi, więc zaczynam od nowa. Choć nie powiem, mam już jedną rodzinę kilku pokoleniową, co mi już "przodkowie" poumierali
A tak żeby nie było całkiem nie na temat, to witam 

Radziok napisał(a):W Madonnie zakochałem się dokładnie w Marcu 2005. Otóż właśnie wtedy oglądam sobie MTV i po raz pierwszy w swoim życiu usłyszałem Hung Up'a.
Radziok napisał(a):
Ulubiona wizerunek: Uwielbiam Starą z początku lat 90. Kocham tamten okres, ponieważ wtedy robiła co jej się żywnie podobało.

muzykobloger napisał(a):Radziok napisał(a):W Madonnie zakochałem się dokładnie w Marcu 2005. Otóż właśnie wtedy oglądam sobie MTV i po raz pierwszy w swoim życiu usłyszałem Hung Up'a.
Nie żebym się czepiał, ale "Hung up" ukazało się jesienią 2005 r., tak więc nie miałeś możliwości napotkania tego teledysku w marcu wymienionego roku;-]
Ale na pewno był to rok 2005. Może mi się miesiące pomyliły?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość