Dominika

Kim jesteś? Od kiedy interesujesz się Madonną? Jak tu trafiłeś? Napisz!

Moderatorzy: wodny, sintezi, Ochroniarze

Regulamin działu
Nazwa nowego tematu powinna być Twoim nickiem!

Re: Witam

Postprzez Mylengrave » 20 mar 2010, 21:14

Ja tam nie wiem, czy Madonna jest takim dobrym człowiekiem.
Po przeczytaniu książkowej biografii dochodzę do wniosku, że jednak nie jest. Tzn. może nie jest też uosobieniem zła, ale dobroć od niej nie tryska. Od zera jak od zera, ale nie tylko ciężką pracą...mało to wywołała skandali? Raczej swoją kontrowersją i szokowaniem wspięła się na szczyt.
Nie trzeba "zbierać" płyt tylko jednego artysty, zapraszam do mojego wątku w tej sekcji, zobaczysz, jaka ja jestem w temacie różnorodna.
Ja też chcę mieć wszystkie płyty Madonny, albumy, single, dvd i inne takie, ale nie kupuję na hop siup, po prostu co jakiś czas chodzę do sklepów, na merlin.pl, allegro i znajduję coś dla siebie, różnych artystów, na co akurat najdzie mnie ochota.
Na koncercie nie byłam, ale chciałabym się kiedyś wybrać.

Ja też nie piję, nie palę i nie ćpam.
Obrazek
Mylengrave
Impressive Instant

Dominika

Postprzez paluszek0 » 29 lip 2010, 23:21

Napisze coś u Ciebie, bo wypadałoby :hihi: .
Miło Cię poznać, i ostatnio dzięki tłumaczeniom na polski wywiadów (dzięki bogu mamy Jagodę) dostrzegam również podobieństwa. Każdy zawsze chce wszystko od razu. Niektórzy mają, inni nie maja marzeń tylko cele, jeszcze inni nie posiadają żadnych aspiracji...
Co do kolekcjonowania, to ostatni owpadłem na genialny ( :hiehiehie: głupota nie boli) pomysł zbierania tylko winyli. Posiadam gramofon, więc problemu by nie było. Tylko wszedłem na empik.com a tam HC winyl kilka stówek. Chyba zacznę od allegro. Zbierać też byś mogła Britney Spears, wydała wiele singli (w tym kasety i winyle).

I tak obaj nie zarabiamy, więc poczekaj do 16, zaczniesz pracować w Mc i kazde wydane pieniądze to będzie decyzja 3-krotnego wchodzenia i wychodzenia ze sklepu lub rysowanie drzewka decyzyjnego :lol:przed każdym zakupem. Skądś to znam... :hyhy:
Obrazek
paluszek0
Burning Up

Dominika

Postprzez Dominika » 29 lip 2010, 23:25

Haha! Moze zostane kierowniczka i kokosy bede zbijac :jezyk:

Obecnie nie jestem kolekcjonerka, ale stopniowo kupuje plyty roznych artystow ( oczywiscie w tym Mad), aby poznac rozne gatunki muzyki, bo jestem mloda i gust mi sie ciagle zmienia. Ostatnio spodobalo mi sie bardzo Queen, U2, AC/DC i Kylie Minogue.
Obrazek
Dominika
Gambler

Dominika

Postprzez freak_0007 » 31 sie 2010, 22:23

Dominika napisał(a):Haha! Moze zostane kierowniczka i kokosy bede zbijac :jezyk:

Obecnie nie jestem kolekcjonerka, ale stopniowo kupuje plyty roznych artystow ( oczywiscie w tym Mad), aby poznac rozne gatunki muzyki, bo jestem mloda i gust mi sie ciagle zmienia. Ostatnio spodobalo mi sie bardzo Queen, U2, AC/DC i Kylie Minogue.

Witam na forum fankę dokładnie tych samych zespołów i wykonawców co ja :D Oj jak lubisz Madonnę to Kylie musisz pokochać (a przynajmniej w moim przypadku tak było :lol: ).
A ty byłaś na koncercie?
Idziesz na zlot?
freak_0007 na nk: http://nasza-klasa.pl/#profile/17266457

Music, Makes the people come together. Yeah!
freak_0007
Gambler

Dominika

Postprzez Dominika » 31 sie 2010, 23:05

Juz Ci przez PW odpisalam, bo to moze byc baaardzo dluga rozmowa :D
Obrazek
Dominika
Gambler

Dominika

Postprzez MatiG » 01 wrz 2010, 20:26

Dominiko !

Aby rozwiać twoje wątpliwości polecam abyś obejrzała sobię trasę The Confessions Tour (w necie jest pełno piratów :devil: ).. Madonna udowodniła tam że jest najlepsiejsza z najlepsiejejszych ! :jezyk:
Obrazek
MatiG
Beautiful Stranger

Dominika

Postprzez freak_0007 » 04 wrz 2010, 06:36

Jeśli nie gardzisz latami 80 (jak moi znajomi:zly:) to obejrzyj sobie Who's That Girl?. Polecam Ci też Drowned World Tour. A szczególnie 1 część koncertu i ewentualnie Holiday. Jeśli jeszcze nie widziałaś to koniecznie obejrzyj w necie MTV VMA 2003(:heart:)!
freak_0007 na nk: http://nasza-klasa.pl/#profile/17266457

Music, Makes the people come together. Yeah!
freak_0007
Gambler

Dodaj do: Wypowiedz dla Wykop  Wypowiedz dla Facebook  Wypowiedz dla Wyczaj.to  Wypowiedz dla Gwar  Wypowiedz dla Delicious  Wypowiedz dla Digg  Wypowiedz dla Furl  Wypowiedz dla Google  Wypowiedz dla Magnolia  Wypowiedz dla Reddit  Wypowiedz dla Simpy  Wypowiedz dla Slashdot  Wypowiedz dla Technorati  Wypowiedz dla YahooMyWeb

Poprzednia strona

Powrót do Lista obecności