The Virgin Tour 1985

Tournée, czyli dyskusje o scenicznych wcieleniach Madonny

Moderatorzy: Maroon, wodny, sintezi, Ochroniarze

Re: The Virgin Tour 1985

Postprzez bombak » 26 kwi 2010, 22:08

Secret napisał(a):
bombak napisał(a):
Secret napisał(a):Ja słyszałem, że Młoda :P tak fałszowała, że nie chciała tego umieścić. I moim zdaniem jest to bardziej prawdopodobne, bo przecież potem dużo dłuższe zapisu umieszczała na VHS.

W taki właśnie sposób rodzą się miejskie legendy. Logika, a właściwie jej brak w powyższym wpisie tak poraża, że nie mogłam się powstrzymać od komentarza. Sorry, lo siento, gomennasai, psie-pra-szom...

"Piosenki "Angel", "Borderline" oraz "Burning Up" nie znalazły się na wydawnictwie, ponieważ Madonna nie była zadowolona ze swojego wolaku w tych utworach."

www.wikipedia.pl

Wiem, że wikipedia nie jest wiarygodnym źródłem informacji ale napisałem, że słyszałem a nie, że jest to potwierdzona informacja. Ale zapis VHS z DWT trwa ok. 105 min a z VT ok. 55 więc raczej przyczyną tego, że nie zostały wydane te 3 piosenki nie jest brak miejsca. Więc nie wiem o co Ci chodzi bo ja nie widzę tu żadnych niespójności, więc może mnie oświecisz czego nie rozumiesz ??

Ręce opadają... naprawdę. To że ktoś, chyba mike(?), napisał, że na oficjalnym wydaniu "zabrakło miejsca" dla 3 utworów to nie znaczy, że miał na myśli pojemnośc nośnika VHS. "Zabrakło miejsca" to kolokwializm oznaczający, że po prostu coś nie zostało ujęte, uwzględnione, dołączone itp.
Użycie "słyszałem" miało zapewne sugerować, że posiadasz jakąś wiedzę dostępną tylko nielicznym, może związanym z Warnerem, a teraz okazuje się, że przeczytałeś to na Wikipedii.
Muszę cię rozczarować, ale w twoich postach nie znajduję niczego, czego nie da się ogarnąć rozumem, nawet tak małym rozumkiem, jak mój. Wyróżniają się one tylko swoją durnotą, co jest nie lada osiągnięciem. Gratuluję.
bombak
Impressive Instant

The Virgin Tour 1985

Postprzez Tylor » 27 kwi 2010, 19:53

Gambler to najlepszy występ na trasie! Kocham tą Madonnę i tą piosenkę :heart:
Tylor
Express Yourself

The Virgin Tour 1985

Postprzez Tylor » 23 lip 2010, 11:20

Tylor
Express Yourself

The Virgin Tour 1985

Postprzez Miles_away » 23 lip 2010, 12:35

Tylor napisał(a):Zachęcam do przeczytania o Virgin Tour na moim blogu: http://madonnanews-blog.blogspot.com/2010/07/z-cyklu-trasy-koncertowe-madonny-virgin_23.html

:-)

Przeczytałem bardzo ciekawe
Obrazek
Miles_away
Burning Up

Dodaj do: Wypowiedz dla Wykop  Wypowiedz dla Facebook  Wypowiedz dla Wyczaj.to  Wypowiedz dla Gwar  Wypowiedz dla Delicious  Wypowiedz dla Digg  Wypowiedz dla Furl  Wypowiedz dla Google  Wypowiedz dla Magnolia  Wypowiedz dla Reddit  Wypowiedz dla Simpy  Wypowiedz dla Slashdot  Wypowiedz dla Technorati  Wypowiedz dla YahooMyWeb

Poprzednia strona

Powrót do Królowa na scenie