Secret napisał(a):bombak napisał(a):Secret napisał(a):Ja słyszałem, że Młodatak fałszowała, że nie chciała tego umieścić. I moim zdaniem jest to bardziej prawdopodobne, bo przecież potem dużo dłuższe zapisu umieszczała na VHS.
W taki właśnie sposób rodzą się miejskie legendy. Logika, a właściwie jej brak w powyższym wpisie tak poraża, że nie mogłam się powstrzymać od komentarza. Sorry, lo siento, gomennasai, psie-pra-szom...
"Piosenki "Angel", "Borderline" oraz "Burning Up" nie znalazły się na wydawnictwie, ponieważ Madonna nie była zadowolona ze swojego wolaku w tych utworach."
www.wikipedia.pl
Wiem, że wikipedia nie jest wiarygodnym źródłem informacji ale napisałem, że słyszałem a nie, że jest to potwierdzona informacja. Ale zapis VHS z DWT trwa ok. 105 min a z VT ok. 55 więc raczej przyczyną tego, że nie zostały wydane te 3 piosenki nie jest brak miejsca. Więc nie wiem o co Ci chodzi bo ja nie widzę tu żadnych niespójności, więc może mnie oświecisz czego nie rozumiesz
Ręce opadają... naprawdę. To że ktoś, chyba mike(?), napisał, że na oficjalnym wydaniu "zabrakło miejsca" dla 3 utworów to nie znaczy, że miał na myśli pojemnośc nośnika VHS. "Zabrakło miejsca" to kolokwializm oznaczający, że po prostu coś nie zostało ujęte, uwzględnione, dołączone itp.
Użycie "słyszałem" miało zapewne sugerować, że posiadasz jakąś wiedzę dostępną tylko nielicznym, może związanym z Warnerem, a teraz okazuje się, że przeczytałeś to na Wikipedii.
Muszę cię rozczarować, ale w twoich postach nie znajduję niczego, czego nie da się ogarnąć rozumem, nawet tak małym rozumkiem, jak mój. Wyróżniają się one tylko swoją durnotą, co jest nie lada osiągnięciem. Gratuluję.

![[AKTUALIZACJA] Kompletna sesja dla Dolce & Gabbana!](http://www.madmadness.pl/images/news/hot_news260.jpg)

tak fałszowała, że nie chciała tego umieścić. I moim zdaniem jest to bardziej prawdopodobne, bo przecież potem dużo dłuższe zapisu umieszczała na VHS.