The Girlie Show Tour 1993
Moderatorzy: Maroon, wodny, sintezi, Ochroniarze
Prince napisał(a):A to nie jest przypadkiem remix Justify My Love?
To jest remiks JML
Stworzony (z tego co pamiętam) przez Maduchę i Lennego Kravitza, Madonna cytuje w min również fragmenty Biblii, ten remiks pojawia się na RIT i GS, jeśli chodzi o wersję audi I'm Going To Tell You A Secret i na US CD Maxi-singlu:- "Justify My Love" (Q-Sound Mix) – 4:54
- "Justify My Love" (Orbit 12" Mix) – 7:16
- "Justify My Love" (Hip Hop Mix) – 6:30
- "Express Yourself" (1990) (Shep's 'Spressin' Himself Re-Remix) – 9:30
- "Justify My Love" (The Beast Within Mix) – 6:10
- Monster
- Burning Up
Szydera z "Like a virgin" przy zastosowaniu kontrolowanej niemczyzny i wizerunku boskiej Marleny-moim ulubionym momentem przedstawienia. Koncepcja interesująca, setlista marna, niemal tak marna jak dalsze , podjęte przez Starą próby , dowiedzenia jej scenicznego liberalizmu. Gołe panny na rurze, pocieranie krocza szpicrutą, przepocone , ocierające się o siebie cielska...ziieeeeew.

RottenVirgin- Honorowy Tłumacz
...lata 90-te, lata 90-te...
dla mnie 'erotica' a zaraz po niej 'the girlie show' to wspaniały okres - m. połączyła popową stylistykę wtedy będącą na topie ze swoim nieokiełznanym chuć-ekshibicjonizmem...czy to jeszcze muzyka, czy już teatr...tu wszystko jest pomiędzy...święta i dziwka, kobieta i mężczyzna...owszem seks, pot i ocierające się ciała - jeśli komuś to przeszkadza, to niech odmówi zdrowaśkę i idzie grzecznie lulu...bo oto samo centrum wielkiego seksualnego eksperymentu Madonny...
mój ulubiony moment: "Why It's So Hard"...
dla mnie 'erotica' a zaraz po niej 'the girlie show' to wspaniały okres - m. połączyła popową stylistykę wtedy będącą na topie ze swoim nieokiełznanym chuć-ekshibicjonizmem...czy to jeszcze muzyka, czy już teatr...tu wszystko jest pomiędzy...święta i dziwka, kobieta i mężczyzna...owszem seks, pot i ocierające się ciała - jeśli komuś to przeszkadza, to niech odmówi zdrowaśkę i idzie grzecznie lulu...bo oto samo centrum wielkiego seksualnego eksperymentu Madonny...

http://blameitonmadonna.blogspot.com/

psychari- Ochroniarz
psychari napisał(a):
Mój też
a po nim In This Life i jeszcze wcześniej piękne Rain.
Adamek- Don't Stop
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4