Sprzedam/Kupię

Twoja madonnowa skarbnica – pochwal się nią!

Moderatorzy: wodny, sintezi, Ochroniarze

Regulamin działu
Nazwa nowego tematu powinna być Twoim nickiem!

Sprzedam/Kupię

Postprzez Booneral » 14 mar 2009, 14:50

Podobny temat funkcjonował na forum MNE jak pamiętam dlatego i tutaj się przyda kawałek forumowego serwera poświęcić na foremkowe oferty handlu przedmiotami związanymi z Madonną. Zapraszam do dyskusji,składania ofert sprzedaży/ogłoszeń kupna wszystkich przedmiotów związanych z Królową Popu. Enjoy! :hyhy: :)
Obrazek
Booneral
Gambler

Sprzedam/Kupię

Postprzez Booneral » 14 mar 2009, 15:18

Właśnie wystawiam na Allegro w stanie bardzo dobrym maxi singla "Die Another Day". Biorąc pod uwagę dostępność tego wydania to cena jest naprawdę kusząca. Wszelkie pytania proszę kierować na email albo PW :luka: Możliwe jest zakończenie aukcji przed czasem... :cool:

http://www.allegro.pl/item582779495_mad ... ingle.html :D
Obrazek
Booneral
Gambler

Sprzedam/Kupię

Postprzez Goldzia » 16 mar 2009, 02:06

Kupię maxi single Jump i Get Together ;)
Goldzia
Like a Virgin

Sprzedam/Kupię

Postprzez jagoda » 16 cze 2009, 15:39

Witam,
mam do zaoferowania dwie płyty winylowe: "I'm breathless" i "Like a prayer". Stan bdb, zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: aiko.shigeru@o2.pl
jagoda
Nobody Knows Me

Sprzedam/Kupię

Postprzez madkamil » 26 cze 2009, 21:09

Gdzie kupujecie single, bo dzisiaj chciałem w empiku kupić Jump'a to pani powiedziała, że oni tego nie mają w żadnym sklepie i nie zamawiają tego! Więc gdzie mogę kupić NOWE single, może znacie jakiś obry sklep muzyczny.
Celebration will begin soon
Obrazek
madkamil
Don't Stop

Re: Sprzedam/Kupię

Postprzez candystore » 26 cze 2009, 21:35

madkamil napisał(a):Gdzie kupujecie single, bo dzisiaj chciałem w empiku kupić Jump'a to pani powiedziała, że oni tego nie mają w żadnym sklepie i nie zamawiają tego! Więc gdzie mogę kupić NOWE single, może znacie jakiś obry sklep muzyczny.

www.allegro.pl
www.ebay.pl
Obrazek
candystore
Król Zamieszania

Re: Sprzedam/Kupię

Postprzez bombak » 26 cze 2009, 21:42

madkamil napisał(a):Gdzie kupujecie single, bo dzisiaj chciałem w empiku kupić Jump'a to pani powiedziała, że oni tego nie mają w żadnym sklepie i nie zamawiają tego! Więc gdzie mogę kupić NOWE single, może znacie jakiś obry sklep muzyczny.

Większość singli jest już nie do zdobycia w sklepach i Warner raczej już ich nie będzie wznawiał. Z polskich sklepów polecam ten:
http://sklep.smstep.pl/
tylko musisz się liczyć z tym, że nie wszystkie płyty dojdą - często jest tak, że w katalogu płyta niby jest, a de facto nakład jest dawno wyczerpany.
Nowe single, lub używane w idealnym stanie możesz kupić na aukcjach. Ja się zaopatruję głównie na aukcjach, a na niedobór singli nie narzekam.
bombak
Impressive Instant

Sprzedam/Kupię

Postprzez Adi » 04 sie 2009, 12:54

Jeśli ktoś jest zainteresowany vinylami to dziś w chorzowie w sklepie widziałem albumy uzywane true blue i like a prayer i chyba 15 zl kosztowala sztuka ale nie jestem pewien.
Obrazek
Adi
Burning Up

Sprzedam/Kupię

Postprzez madonna2905 » 04 sie 2009, 18:08

Sprzedaję poprzez Allegro:
MADONNA COME CLOSER (DVD - ZAPISY RÓŻNYCH WYSTĘPÓW MADONNY)
więcej tutaj: http://www.allegro.pl/item703629176_madonna_come_closer.html

MADONNA DROGA DO SŁAWY (DVD O ŻYCIU I KARIERZE MADONNY)
więcej tutaj: http://www.allegro.pl/item703639511_madonna_droga_do_slawy.html

MADONNA GIVE IT 2 ME (CD MAXI SINGIEL)
więcej tutaj: http://www.allegro.pl/item703645272_madonna_give_it_2_me_maxi.html

Wszystkie trzy pozycje są w idealnym stanie, używane raz lub dwa razy.
SERDECZNIE ZACHĘCAM DO LICYTACJI
Obrazek
madonna2905
Burning Up

Sprzedam/Kupię

Postprzez ALIEN_ALIEN » 23 sie 2009, 10:07

Madonna to to nie jest ale jest taki dział to się ogłoszę , może ktoś mi udzieli Pomocy HAHA :D

*** ZBIERAM FILMY NA VHS (Szczególnie Kino Grozy) I jak toś ma i jest zainteresowany to chętnie się z taką osobą dogadam :-) Piszcie na Priv bądź me straszne GG 3025055 ... :-) :devil:
By spotkać ALIENA nie trzeba lecieć w kosmos ani opuszczać się na dno oceanu ...
Obrazek
ALIEN_ALIEN
Like a Virgin

Dodaj do: Wypowiedz dla Wykop  Wypowiedz dla Facebook  Wypowiedz dla Wyczaj.to  Wypowiedz dla Gwar  Wypowiedz dla Delicious  Wypowiedz dla Digg  Wypowiedz dla Furl  Wypowiedz dla Google  Wypowiedz dla Magnolia  Wypowiedz dla Reddit  Wypowiedz dla Simpy  Wypowiedz dla Slashdot  Wypowiedz dla Technorati  Wypowiedz dla YahooMyWeb

Następna strona

Powrót do Kolekcje