Afery, afery ... znaczy się polityka

Globalne ocieplenie? Zepsuty sprzęt AGD? Rozmawiaj na dowolny temat!

Moderatorzy: wodny, dziangabanga, Ochroniarze

Re: Afery, afery ... znaczy się polityka

Postprzez greg » 19 gru 2009, 11:22

Psychari, z tą lewicą masz absolutną racje. Dzisiejsze ugrupowania lewej strony są po prostu nijakie, nie maja pomysłu na siebie, na prezydenta, na kampanie. A jak słysze ze Napieralski to polski Zapatero to ogarnia mnie kurw**ca. Co zrobilo nasze SLD ?? same puste słowa, slogany i kielbasa wyborcza.
Prawicowych pogladów nie mam i miec nie bede. Liberalizm w wykonaniu PO jest żenujący.
Obrazek
greg
Don't Stop

Postprzez psychari » 10 maja 2010, 22:20

20 czerwca wybory prezydenckie! To myślę ważna wiadomość dla osób pełnoletnich, czyli dla osób głosujących. A kto wie czy frekwencja nie będzie tu najważniejsza (ewentualna druga tura 4 lipca). Nie będę ukrywał swoich poglądów: jestem chodzącym anty-PiSem. Ale dosyć o tym: co zrobić aby głosować bez meldunku?
Odpowiedź masz tu:

http://www.glosujbezmeldunku.pl/
Obrazek
http://blameitonmadonna.blogspot.com/
psychari
Ochroniarz

Postprzez 1000MHz » 11 maja 2010, 14:30

Nie moge sie doczekac. Odkad skonczylem 18 lat, czyli od 2005 roku, nie opuszczam zadnych wyborow.
1000MHz
Deeper and Deeper

Postprzez Peter » 23 lip 2010, 12:02

http://www.youtube.com/watch?v=ro_rlphazH4&feature=related
Co powiecie na to? Ja uważam, że prezes NBP powinien mieć jednak wykształcenie ekonomiczne, dlatego bardzo się ucieszyłem z powołania pana Belki.
Peter
Deeper and Deeper

Postprzez bugman » 24 lip 2010, 01:54

a co powiecie o palikocie ? ja sie w sumie z jego pogladami zgadzam. robi moze to nie tak jak trzeba ale jako jedyny sie nie boi. mowi prawde w oczy a reszta mydli. w sumie to tez bardzo inteligetny facet co mu sie chwali.
bugman
Deeper and Deeper

Postprzez psychari » 24 lip 2010, 10:32

ja Palikota uwielbiam, media oraz PO nie doceniają jego i nawet nie wiedzą jak jest popularny wśród młodych ludzi...rozgrywa ludzi [głównie z PiS] sprytnie i wbrew wielu opiniom inteligentnie...że też przytoczę jak wyłuskał obłudę SLD z koszulką "Jestem Pedałem, jestem z SLD" - jak wiemy od lat czekamy na ustawę legalizującą prawnie związki homoseksualne z rąk "polskiej lewicowej partii"...teraz ośmiesza drużynę smoleńską Macierewicza...
Obrazek
http://blameitonmadonna.blogspot.com/
psychari
Ochroniarz

Postprzez Peter » 24 lip 2010, 13:25

Palikot w porządku, gorzej jak ktos jest prezesem NBP i nie odróżnia aprecjacji od deprecjacji, albo nie wie ile wynoszą rezerwy walutowe. No ludzie jak tak można?????? Na jakim świecie żyjemy??? http://www.youtube.com/watch?v=GGsyw8XrVBc&feature=related
Peter
Deeper and Deeper

Postprzez Peter » 25 lip 2010, 12:12

bugman napisał(a):a co powiecie o palikocie ? ja sie w sumie z jego pogladami zgadzam. robi moze to nie tak jak trzeba ale jako jedyny sie nie boi. mowi prawde w oczy a reszta mydli. w sumie to tez bardzo inteligetny facet co mu sie chwali.

On jest fajny tylko czasem pisze dziwne rzeczy np: że Przemysław Gosiewski żyje... :szok:
Peter
Deeper and Deeper

Postprzez Aisha » 25 lip 2010, 13:50

Peter napisał(a):
bugman napisał(a):a co powiecie o palikocie ? ja sie w sumie z jego pogladami zgadzam. robi moze to nie tak jak trzeba ale jako jedyny sie nie boi. mowi prawde w oczy a reszta mydli. w sumie to tez bardzo inteligetny facet co mu sie chwali.

On jest fajny tylko czasem pisze dziwne rzeczy np: że Przemysław Gosiewski żyje... :szok:

i że: "...widziano go na dworcu we Włoszczowej" :lol:

No, dobra pamięć o zmarłych, może przegięcie, ale PiS przegina w jedną, a on w drugą, żeby ukazać ludziom absurd wypowiedzi Macierewicza, Kaczyńskiego i innych postaci prawicy.

Czy Waszym zdaniem reklama browaru Lech umieszczona niedaleko Wawelu opatrzona napisem: "Zimny Lech" jest niestosowna? Moim zdaniem reklama jak reklama niech sobie wisi. Co z krzyżem przed pałacem prezydenckim? Sądzę, że przeniesienie krzyża jest jak najbardziej dobrym wyjściem. Nie rozumiem ludzi, którzy się burzą, gdy tylko słychać coś o przeniesieniu krzyża.
Aisha
Like a Virgin

Dodaj do: Wypowiedz dla Wykop  Wypowiedz dla Facebook  Wypowiedz dla Wyczaj.to  Wypowiedz dla Gwar  Wypowiedz dla Delicious  Wypowiedz dla Digg  Wypowiedz dla Furl  Wypowiedz dla Google  Wypowiedz dla Magnolia  Wypowiedz dla Reddit  Wypowiedz dla Simpy  Wypowiedz dla Slashdot  Wypowiedz dla Technorati  Wypowiedz dla YahooMyWeb

Poprzednia strona

Powrót do Hyde Park