1. Moja kolejna fantazja rozbiła się o nieprzyjazne skały rzeczywistości. Ale dzięki temu zbliżyłem się z dziewczyną, przez którą chciałem się zbliżyć do tej fantazji. I cóż okazuje się, że ona fantazjuje, o mojej poprzedniej rozbitej fantazji.
2. Jestem szkolnym celebrytą, a dzisiaj doszły do mnie ciekawe wieści. Pudelek i Sara May wysiadają.
a) codziennie maluję oczy kredką
b) biorę leki hormonalne (co!?)
c) jestem gejem
d) jestem kryptokatolikiem.
Ziarno prawdy jest, ale 3/4 tego- niezła pompa.
3. Moja druga połowa mnie olewa, bo obmacuje ją jakiś chłopaczyna. Ona zarzuca mi za to, że za często gadam z niejaką Ritą. Tyle, że ja nie mam zamiaru się z tą Ritą pieprzyć. Tak, mam z...e życie emocjonalne.
4. Kończy się semestr, padam na ryj. Za to miałem wczoraj premierę mojego pierwszego poważniejszego spektaklu i finałowym monologiem doprowadziłem ludzi do płaczu.
[wodny] radzę nie przeklinać!
4 Things
Moderatorzy: wodny, dziangabanga, Ochroniarze
4 Things
Debil ze mnie, bo za dużo uczuć w to wkładam i się wylewam... ale trudno, może ktos wysłucha (czyt. wyczyta) moje żale....
Od dzisiaj to tak:
Środa - szkoła, dom, muzyka, taniec, telefon 2h przy uchu
Czwartek - szkoła, wagary z ostatniej lekcji, spotkanie z moją druga połówką, dalej jest nieistotne, po spotkaniu siedzenie z miłością życia 2h na fonie
Piątek - tęsknota, szkoła, wf, trening lekkiej(atletyki), szukanie łączki na spotkanie na rowerach z kumplem, 2h na telefonie w truskawkach z czego połowa to teksty: "tak za Tobą tęsknię..."
Sobota - tęsknota x2, telefon x3, porządki, nie ruszam się z domu, bo nie mam do kogo, ew. wypad z Hardkorkiem, Super B lub Knopersem
Niedziela - szczyt tęsknoty, płacz, telefon zmniejsza dawkę i będą to tylko 2h (jutro, to już jutro), kłótnie ze starymi, myślenie tylko o jednym (ale nie jest to seks)
Poniedziałek - szkoła, w której nie wysiedzę na mscu w ławeczce, po 6 lekcji wyparowuję z budy i busem do Słoneczka (w busie i tramwaju - męka, na widok Promyczka - niedowierzanie, potem gorrace przywitanie i nienacieszenie się sobą), reszta dnia się nie liczy - pewnie telefon i podżeranie truskawek
Wtorek - szał po spotkaniu mija i zaczyna się tęsknic, basen, szkoła, trening lekkiej, dom, dom, net, fon 1h, truskawki w tle.
w całym tyg w tle będzie rozbrzmiewać Madonna (albumy AL i ROL w dniu niespotkaniowym i Erotica oraz Music w dniach spotkaniowych)

Od dzisiaj to tak:
Środa - szkoła, dom, muzyka, taniec, telefon 2h przy uchu
Czwartek - szkoła, wagary z ostatniej lekcji, spotkanie z moją druga połówką, dalej jest nieistotne, po spotkaniu siedzenie z miłością życia 2h na fonie
Piątek - tęsknota, szkoła, wf, trening lekkiej(atletyki), szukanie łączki na spotkanie na rowerach z kumplem, 2h na telefonie w truskawkach z czego połowa to teksty: "tak za Tobą tęsknię..."
Sobota - tęsknota x2, telefon x3, porządki, nie ruszam się z domu, bo nie mam do kogo, ew. wypad z Hardkorkiem, Super B lub Knopersem
Niedziela - szczyt tęsknoty, płacz, telefon zmniejsza dawkę i będą to tylko 2h (jutro, to już jutro), kłótnie ze starymi, myślenie tylko o jednym (ale nie jest to seks)
Poniedziałek - szkoła, w której nie wysiedzę na mscu w ławeczce, po 6 lekcji wyparowuję z budy i busem do Słoneczka (w busie i tramwaju - męka, na widok Promyczka - niedowierzanie, potem gorrace przywitanie i nienacieszenie się sobą), reszta dnia się nie liczy - pewnie telefon i podżeranie truskawek
Wtorek - szał po spotkaniu mija i zaczyna się tęsknic, basen, szkoła, trening lekkiej, dom, dom, net, fon 1h, truskawki w tle.
w całym tyg w tle będzie rozbrzmiewać Madonna (albumy AL i ROL w dniu niespotkaniowym i Erotica oraz Music w dniach spotkaniowych)

paluszek0- Burning Up
4 Things
1. jutro wolne 
2. w sobotę wyjazd do Trójmiasta
a później wypad na mazury na All Inclusive u teściów 
3. od poniedziałku urlop
4. skoro jutro wolne a w sobotę wyjazd to trzeba z samochodem iść do lekarza

2. w sobotę wyjazd do Trójmiasta
a później wypad na mazury na All Inclusive u teściów 3. od poniedziałku urlop
4. skoro jutro wolne a w sobotę wyjazd to trzeba z samochodem iść do lekarza

greg- Don't Stop
4 Things
# zeszlotygodniowa fiesta z hiszpanami = masakryczne porobienie sie nie wiadomo kiedy
# jesli wybory wygra alik to ja tu zostaje
# jutro na plazy dziangabanga sie usmazy
( tak naprawde to ide na pchli targ i do mcshita , plaza to tylko dodatek
)
# a w przyszlym tygodniu planuje podboj gor
# jesli wybory wygra alik to ja tu zostaje

# jutro na plazy dziangabanga sie usmazy
( tak naprawde to ide na pchli targ i do mcshita , plaza to tylko dodatek
) # a w przyszlym tygodniu planuje podboj gor

dziangabanga- Ochroniarz
4 Things
* nieudolne próby pogrania w Guild Wars
może teraz pogram
* w tym tyg. przedstawienie
* i koniec roku...
po wielkich trudach będzie czerwony pasek
* komu dać kwiatki..?
może teraz pogram
* w tym tyg. przedstawienie
* i koniec roku...
po wielkich trudach będzie czerwony pasek
* komu dać kwiatki..?

C - A - N - D - Y Candy shop!
M - A - D - O - N - N - A Madonna!
F - O - R - U - M Forum!

Kitten- Beautiful Stranger
4 Things
~ Zakończenie roku zbliża się wielkimi krokami. Ach, po 9 latach czas pożegnać się z tą szkołą
Kieckę już mam, teraz tylko jakieś ładne buty muszę dorwać.
~ Więcej niż zadowolona ze swoich wyników na koniec kariery gimnazjalnej!
~ Koleżanka zaraża się chorobą powszechnie zwaną madonnoizmem... już jej współczuję!
~ Nie mogę doczekać się lipca i wyjazdu do Londynu... Kto wie, może wpadnę na pewną blond reżyserkę
Kieckę już mam, teraz tylko jakieś ładne buty muszę dorwać.~ Więcej niż zadowolona ze swoich wyników na koniec kariery gimnazjalnej!
~ Koleżanka zaraża się chorobą powszechnie zwaną madonnoizmem... już jej współczuję!
~ Nie mogę doczekać się lipca i wyjazdu do Londynu... Kto wie, może wpadnę na pewną blond reżyserkę

You can call me a sinner
You can call me a saint
Celebrate me for who I am
Dislike me for what I ain't

You can call me a saint
Celebrate me for who I am
Dislike me for what I ain't

hayyah- Lucky Star
4 Things
zakochałem się już całkowicie, bezgranicznie w Kate Bush...jej muzyka to balsam na moje uszy i dusze...
obowiązek obywatelski spełniony...
co raz bliżej wyjazdu do Niemiec...
pogoda jest poprostu...zajefajna... 
I cannot stop to comfort them...
I'm busy chasing up my demon...

MISIEXXX- Don't Stop
4 Things
* Wakacyjne nic-nieróbstwo...
* Jak ja to lubię
* Jutro prawdopodobnie uzupełnianie zeszytu ze szkolnymi bekami (śmieszne rysunki, odjechane teksty i wyrąbane dialogi)
* Spadam pograć w kosza
* Jak ja to lubię
* Jutro prawdopodobnie uzupełnianie zeszytu ze szkolnymi bekami (śmieszne rysunki, odjechane teksty i wyrąbane dialogi)

* Spadam pograć w kosza

C - A - N - D - Y Candy shop!
M - A - D - O - N - N - A Madonna!
F - O - R - U - M Forum!

Kitten- Beautiful Stranger