Brytyjski oddział Live Nation opublikował dziś zaskakującą informację, za pośrednictwem swoich profili na Facebooku i Twitterze.
Madonna jest gotowa by ruszyć ...
Pełną treść wiadomości możesz przeczytać tutaj: http://www.madmadness.pl/content/news/298/kolejna_trasa_koncertowa
[Komentarze] Kolejna trasa koncertowa?
Moderatorzy: Alron, Ochroniarze, Newsmani
no rzeczywiście zaskoczenie:) Może i jest to prawda, trzeba czekac na aktualizację na stronie:)

joker143- Impressive Instant
Ja powiem tak:
Takie naciąganie ludzi, bo więcej się zarobi na trasie niż na nowej płycie.
Takie naciąganie ludzi, bo więcej się zarobi na trasie niż na nowej płycie.

PocketfulOfSunshine- Gambler
Ja nie mam nic przeciwko. Stara już dużo nagrała, kasa jej się należy. Mimo wszystko MY czekamy na nowy album oczekując przełomu. Skoro nie ma konkretów, a Stara szuka dopiero tancerzy, to nowe widowisko pewnie zbiegnie się z premierą nowego albumu. Jeszcze miesiąc i skończą się zdjęcia do "W.E.". Liczę na to, że odwiedzi Polskę, skoro to ma być jej największa trasa. Może doczeka się swojego też Australia?

paluszek0- Burning Up
płyta musiała by wyjść najdalej w styczniu/lutym, więc chyba raczej mało prawdopodobna ta trasa

raptus- Lucky Star
raptus: sądzisz, że to niemożliwe?

sferis- Manager
Myślę, że to może być coś wystrzałowego. Byłoby super, gdyby ta plotka okazała się prawdziwa. Aczkolwiek bardzo bym chciał i chyba nie tylko ja, aby nowa płyta i nowa trasa były jakimś przełomem. Chciałbym, żeby nowa płyta i trasa były tak samo świetne jak era Confessions...
- danio25
- Like a Virgin
Zgadzam się z kolegą pod spodem i mam nadzieję, że Madonna nas odwiedzi, a ceny nie będą tak kosmiczne, jak ostatnio... (Mało już zarobiła na ostatnim tournee..?) Można tylko powspominać czasy TCT, kiedy to strefa GC była dla wiernych fanów koczujących od rana (w tej samej cenie, co zwykłe), a nie za podwójną cenę :< I oby oprócz klimatu, jak w TCT, ceny były podobnie niskie.

C - A - N - D - Y Candy shop!
M - A - D - O - N - N - A Madonna!
F - O - R - U - M Forum!

Kitten- Beautiful Stranger
sferis: no raczej niemożliwe, niby kiedy miała by nagrać tą płytę(w jej przypadku dochodzi jeszcze obmyślenie całego wizerunku i temetyki nowej ery)...chyba że niektórzy sądzą ze wyda cokolwiek byle by na trasie zarobić,ale to nie w jej stylu...hard candy jej nie wyszedł,ale napewno nie był robiony na zasadzie "byle szybciej wycisnąć kase", stara wierzyła w tą płyte,szkoda ze skapneła sie o jej mierności dopiero po wydaniu i poprostu olała promocje...

raptus- Lucky Star
Powiem tak:
Watpliwe jest, zeby Madonna w najblizszym czasie wyruszyla w trase koncertowa po calym swiecie. Sadze, ze jest to chwyt tej firmy. Jezeli by sie okazalo, ze nie jest to plotka to mimo wszystko bylabym szczesliwa, bo na pewno koncet bylby moim priorytetem....
Watpliwe jest, zeby Madonna w najblizszym czasie wyruszyla w trase koncertowa po calym swiecie. Sadze, ze jest to chwyt tej firmy. Jezeli by sie okazalo, ze nie jest to plotka to mimo wszystko bylabym szczesliwa, bo na pewno koncet bylby moim priorytetem....

Dominika- Gambler
• Strona 1 z 2 • 1, 2